2021 Temmuz ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Temmuz ayı PlayStation Plus (PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcıya ulaşan ve her geçen gün de sayısını giderek artıran Ps Plus'ta yeni ayın oyunları sabırsızlıkla bekleniyor. Konsol kullanıcıları sahip oldukları üyelikler üzerinden indirecekleri oyunlarla birlikte keyifli vakit geçirmek ve eğlenmek istiyor. Bu sebeple de yeni aya dair sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Temmuz 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Türkiye dahil olmak üzere dünyada milyonların sıkı sıkıya takip ettiği, gelişmeler hakkında araştırma yaptığı ve yoğun şekilde oyun oynadığı PlayStation 4 ve PlayStation 5 PS Plus mayıs ayı bedava oyunları için yeni ayın ürünleri merak edilerek araştırılıyor. Konsol severler bir kez daha cihazlarına bedava oyun indirerek keyifli saatler yaşamak amacında. Playstation 4 ve Playstation 5'i bulunanların PS Plus üyelikleri ile erişim sağlayabilecekleri konusunda birçok sorgulama mevcut. Haziran 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Temmuz oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus temmuz ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. PSU tarafından yapılan tahminlere göre üç yapım oyun severlerin karşısına çıkacak. Shenmue 3, The Pathless ve Dirt 5 gelecek ay sunulması beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Kesin liste Sony tarafından açıklanacak.

Siteden oyunların tanıtımına yönelik yapılan açıklama şu şekilde;

  • Dirt 5 (2020) – PS5

Sert bir ralli simülasyonunun herkesin zevk alabileceği daha kolay sindirilebilir bir arcade yarış oyununa nasıl dönüştürüleceğine dair harika bir örnek olan Dirt 5, aynı zamanda bazı muhteşem görsellere ve açılış için bir hikaye moduna sahip olan harika bir PS5 yarışçısıdır. Oh, ve bütünün de 120 FPS'de çığlık atması hiç de incitmiyor (bunu destekleyecek TV'niz olduğunu varsayarak).

  • The Pathless

Paranın satın alabileceği en iyi PS5 oyunlarından biri olan The Pathless, bir adada kapana kısılmış ve adada yaşayanları rahatsız eden kötülüğün dibine inmesi gereken gizemli bir okçu hakkında nefes kesici bir macera. 60 FPS'de muhteşem 4K çözünürlük ve DualSense kontrol cihazında bulunan uyarlanabilir tetikleyicilerin mükemmel kullanımı ile The Pathless, herkesin oynaması gereken önemli bir maceradır.

  • Stonefly (PS4/PS5)

Efsanevi Shenmue destanının merakla beklenen devamı olan Shenmue 3, büyük ölçüde her hayranın istediğini yaptı - klasik seriyi hayranların tüm o yıllar boyunca keyif aldığı birçok oyun sistemiyle devam ettirmek. Şimdi 1980'lerin anakara Çin'inin derinliklerinde, Ryo Hazuki, Japonya'da babasını vahşice öldüren Çinli organize suç patronu Lan Di'nin izini sürmek için yolculuğuna devam ediyor. Shenmue 3, gerçekten kaçırmamanız gereken heyecan verici bir aksiyon RPG'sidir.

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum