2022 Ağustos ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Ağustos ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation Plus'ta yeni ay sabırsızlıkla bekleniyor. Teknoloji severler yılın 8'inci ayında bedava indirebilecekleri ve doyumsuz şekilde oynayacakları oyunların hangileri olduğunu öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki, 2022 Ağustos ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları hangisi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de en çok kullanılan konsol platformlarında lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Ücretsiz indirilebilen ve birçok ülkedeki tatiller sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes yeni ayın ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 Ağustos ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.


Essential'a iki oyun

PS Plus'Ağustos 2022 ücretsiz oyunları bir kez daha Essential aboneleri için en az üç oyun ve Ekstra veya Premium aboneleri için ek bir kitaplık daha getirecek.Yani, geçmişte gördüğümüz gibi, güzel bir oyun bekleyebilirsiniz. PS Plus Ekstra ve Premium oyunlar listesi zaten oldukça cazip olsa bile tüm aboneler için yığılmış ay.

Temmuz ayında gördüğümüz gibi Sony, PS Plus Essential'a iki oyun getirecek ve ay boyunca Essential abonelerine Ekstra veya Premium oyunlarından birini sunacak.Bu, Sony'nin daha önce ikiye indireceğini söylemesine rağmen herkesin üç oyun alacağı anlamına geliyor. ..

Bu makale, PS Plus Ağustos 2022 ücretsiz oyunları hakkında bildiklerimizi kapsayacak.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 Ağustos oyunları

PS Plus ağustos 2022 ücretsiz oyunları henüz açıklanmadı. İki temel oyun, temmuz ayının son çarşamba günü açıklanacak ve bir sonraki salı günü satışa sunulacak. Oyun kütüphanesi için Ekstra ve Premium seviye oyunlar, bir kez ayın başında ve bir kez de ortasında olmak üzere iki damla halinde eklenecektir. Temmuz 2022 PS Plus ücretsiz oyun duyurusu öncesinde, Temel seviye oyunlar için iki tahmini bulabilirsiniz.

  • Hot Wheels Unleashed – PS5, PS4
  • Paper Beast – PS4
  • Observer System Redux – PS5, PS4


Hot Wheels Unleashed


HOT WHEELS UNLEASHED – (PS5, PS4)

Hot Wheels Unleashed geçen yıl dikkatlerden kaçmayan harika bir yarış oyunudur ve bir PS Plus lansmanının gerçekten ihtiyacı olan desteği verebileceğini düşünüyoruz!

Tonlarca farklı minyatür araba ve benzersiz ve çılgın pistlerle oyun, yarış eğlencesi ile doludur ve rekabetçi çevrimiçi moddan kariyer moduna kadar herkes için bir mod paketi içerir.
 

Paper Beast

 

PAPER BEAST– (PS4)

Paper Beast, şimdiye kadarki tahminlerimizde diğer iki oyunumuzdan çok daha dingin ve sakinleştirici bir macera.

Muhteşem, eşsiz bir gezegende dolaşıyorsunuz ve keşfediyor, bulmacaları çözüyor ve yolculuğunuzda size yardımcı olmak için karada dolaşan gizemli kağıt yaratıkları kullanıyorsunuz.


PAPER BEAST


GÖZLEMCİ SİSTEMİ REDUX – TEMEL (PS5, PS4)

Son olarak, Observer System Redux, korkutucu ve ürkütücü geleceğin şehir manzarası ile adrenalin seviyenizi hemen geri getiriyor.

Hem PS5 hem de PS4 için yeniden düzenlenmiş oyun, bir dizi görsel yükseltme ve iyileştirme ile birlikte gelir ve PS5'te DualSense desteği ve tam 3D ses sunar. Bu aynı zamanda şu anda Ekstra ve Premium aboneler için mevcut olan tahminlerimizdeki oyundur ve Essential abonelerine de dağıtılacağını düşünüyoruz!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.