2022 Haziran ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Haziran ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation Plus'ta yeni ayın bedava indirilebilecek oyunları sabırsızlıkla bekleniyor. Konsol oynamanın keyfini çıkarabilmek adına araştırmalarda bulunan binlerce kişi her gün bir sonraki ay hangi yapımların ücretsiz yayınlanacağını öğrenmek istiyor. PS4 ve PS5 sahiplerinin erişebilecekleri bedava oyunlar hakkında hummalı bir sorgulama ve arama söz konusu. 2022 Haziran ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer al

Türkiye'de en çok kullanılan konsol platformlarında lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Ücretsiz indirilebilen ve birçok ülkedeki tatiller sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes yeni ayın ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 Haziran ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 Haziran oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus Haziran ayı oyunları açıklanmadı anca TheLoadOut tahminlerini yayınladı. Buna göre Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PS4 ve PS5), Rust: Console Edition (PS4) ve Spiritfarer (PS4) oyuncularla buluşacak yapımlar arasında yer alıyor.

SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS 2 – PS5, PS4

Tahminlerimizi başlatmak, CI Games'in Sniper Ghost Warrior serisindeki en iyi girişidir. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 geçen yıl piyasaya sürüldü ve franchise için bazı sağlam yükseltmeler içeriyor. Bunun da ötesinde, PS5 sürümü DualSense desteğinden ve bir dizi geliştirmeden yararlanıyor.

SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS 2 – PS5, PS4

RUST: CONSOLE EDITION – PS4

Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin devamı, geçen bahar PS4'te piyasaya sürülen konsollar için Rust. Konsollar için sıfırdan oluşturulan bu sürüm, PC sürümündeki önceki tüm güncellemeleri içerir. Aynı zamanda kontrolörler düşünülerek oluşturulmuştur, bu nedenle oyunun DualSense veya Dualshock 4'ünüzde iyi kontrol edilmesini sağlamak için iyileştirilmiş bir kullanıcı arayüzü ve kontrol şeması bekleyebilirsiniz.

RUST: CONSOLE EDITION – PS4

SPIIRTFARER – PS4

Son olarak, tahmin dizisini tamamlayan iç açıcı ve muhteşem Spiritfarer. Birkaç yıl öncesine ait bu indie oyunu, karada seyahat etmek için kullandığınız teknenizde bir topluluğu korurken, ruhları öbür dünyaya gönderme görevini üstleniyor. Biraz daha az yoğun ve daha sakin bir şey istiyorsanız, Spirtifarer bu tanıma uyan en iyi oyunlardan biridir. Bu içerik, PS Plus Haziran 2022 ücretsiz oyunları ve söylentileri hakkında bildiğimiz her şeyi kapsar. Daha fazla oyun için parlak beyaz PS5'inizde oynayabilir, Sony'nin en yeni konsolunda bulunan en iyi PS5 oyunlarından bazılarına göz atabilirsiniz.

SPIIRTFARER – PS4


Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.