2022 Mayıs ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Mayıs ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye'de de sıkı takipçileri bulunan ve milyonlarca kişi tarafından her ay ilgiyle takip edilen PS Plus'ta mayıs ayı heyecanı yaşanıyor. Oyun severler yeni aydan itibaren ücretsiz oynayacakları yapımları öğrenmek ve indirmek istiyor. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte tatiller de yaklaştı ve konsollarında bu oyunların yer almasına dikkat ediyorlar. PS5 ve PS 4 kullanıcıları için sunulacak oyunlar hakkında araştırma yapılarak fikir sahibi olmak isteniyor. 2022 Mayıs ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsi

Türkiye'de en çok kullanılan konsol platformlarında lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Ücretsiz indirilebilen ve birçok ülkedeki tatiller sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes yeni ayın ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 mayıs ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 mayıs oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus mayıs ayı oyunları açıklanmadı anca TheLoadOut tahminlerini yayınladı. Buna göre Subnautica Below Zero (PS5, PS4) Othercide (PS4) ve Trials Rising (PS4) oyuncularla buluşacak yapımlar arasında yer alıyor.


SUBNAUTICA BELOW ZERO – PS5, PS4

Subnautica Under Zero, eleştirmenlerce beğenilen Subnautica'nın devamı niteliğinde olup, denizaltı ekosistemini yer üstü donmuş bir kutup kutbuna genişletiyor. Genişletilmiş hayatta kalma sistemleri, daha derin sistemler, karşılaşılacak daha fazla tehdit ve daha fazla zanaat ile Subnautica Under Zero, neredeyse her yönden daha büyük bir devam oyunudur.

subnautica below zero


OTHERCIDE – PS4

Othercide'ın gördüğümüz en eşsiz taktik oyunlardan biri olduğunu söylediğimizde şaka yapmıyoruz. Keskin kırmızı giysiler ve kan efektleriyle vurgulanan muhteşem monokrom estetiğiyle Othercide, savaşların nasıl oynanacağını değiştirmek için benzersiz bir zaman çizelgesi özelliği kullanır. Kavga ettiğiniz her kızla hayatlarını riske atarsınız ve başarısızlıkları sonsuza kadar kaybolmaları anlamına gelir. Yüksek bahisler, zorlu patron savaşları ve içgüdüsel dövüş ve animasyonlar, Othercide'ın hırslarının merkezinde yer alır.

othercide
 

TRIALS RISING – PS4

Ayı kapatmak için yarış tutkunları Trials Rising'e dalmaktan kesinlikle faydalanacaklar. Franchise, PS Plus'a yabancı değil, ancak Rising, franchise'ı canlandırmaya yardımcı oldu. İyileştirilmiş oynanış, zengin kozmetikler ve bildiğiniz aynı gülünç çarpışmalar ile Rising, en iyi şekilde Trials'tır. Bu, PS Plus May 2022 ücretsiz oyunları ve söylentileri hakkında bildiğimiz her şeyi kapsar. Daha fazla oyun için parlak beyaz PS5'inizde oynayabilir, Sony'nin en yeni konsolunda bulunan en iyi PS5 oyunlarından bazılarına göz atabilirsiniz.

TRIALS RISING


Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.