2022 Ocak ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Ocak ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Türkiye ve dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan Play Station konsolları için yeni sene sabırsızlıkla bekleniyor. PS Plus üyelikleri bulunan oyun severler yeni senede hangi yapımların ücretsiz indirilebileceğini öğrenmek adına ilk günden araştırmalarda bulunuyor. 2022 Ocak ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor.

Sanal dünyada en çok kullanıcısı bulunan platformlardan biri olan PS Plus'un yeni senenin ilk ayında hangi oyunlarla teknoloji severlerin karşısına çıkacağı merak konusu. Ücretsiz indirilebilen ve yeni yıl sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes aralık ayının ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 Ocak ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 Ocak oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus ocak ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. The Loadout'un haberine göre The Pathless PS4 ve PS4 için oyun severlerle buluşacak.Sniper Elite V2 Remastered ise sadece PS4 için yayınlanacak. Streets Of Rage de yine PS4 kullanıcıları tarafından indirilebilecek.

  • Streets of Rage

2022, hepimiz için yeni bir yaşlanma yılı anlamına geliyor ve bu yaşlanmayı benimsemenin daha fazla konsol için tasarlanmış retro tarzı bir beat 'em up oyununa dalmaktan daha iyi bir yolu var mı? Streets of Rage 4, 2020'de piyasaya çıktığında oyuncuları etkisi altına aldı ve keskin oynanışı ve akıcı görselleri sayesinde büyük beğeni topladı. Özünde geçmişi ve serideki modern yükseltmeleri ile Streets of Rage 4'ün sokaklardaki gürültülü uğultularında kesinlikle bir meydan okuma bulacaksınız.

streets of rage

  • Sniper Elite v2 Remastered


Rebellion şu anda bir Sniper Elite oyununda üzerinde üzerinde, serisiyi göze başlatan başlığa bir göz atmak iyi bir karar olacaktır. PS4 için yeniden tasarlanmakta olan oyun, geliştirmedeki tüm özellikler, çözünürlük ve kare hızı ve tüm DLC kapsamı içinde olarak. Birkaç yerde yaşını gösterse de yine de yenilenmeniz için harika bir simülatörü.


sniper elite v2 remastered

  • The Pathless

Bir yeni yıl hediyesi olarak, Sony'nin "The Pathless"a mükemmel ve özgürleştirici bir açık dünya macerası sunacağını tahmin ediyoruz, burada serbest koşan ve yaylarıyla işaretli tılsımları ateşledikçe hızlanan bir avcı olarak oynuyorsunuz. Araziyi büyük canavarları ve çevredeki alanı bozan bir güçten kurtarmak için savaşan oyun güzel bir hikaye ve harika PS5 DualSense işlevlerine sahip. Oh, ve Sony'nin anlaşmayı tatlandırabileceğini ve oyunun PS4 versiyonunu da sunabileceğini düşünüyoruz.

the pathless

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.