2022 Temmuz ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2022 Temmuz ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan PS Plus'ta yayınlanacak yeni yapımlar sabırsızlıkla bekleniyor. Özellikle yazın gelmesiyle birlikte öğrencilerin tatile girecek olması daha fazla konsol başında vakit geçirilmesine olanak sağlıyor. Teknoloji severler de bu nedenle PS4 ve PS5'lerine indirebileceklerine imkan tanınacak oyunları araştırarak öğrenmek istiyor. 2022 Temmuz ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'de en çok kullanılan konsol platformlarında lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Ücretsiz indirilebilen ve birçok ülkedeki tatiller sebebiyle beklentilerin yüksek tutulduğu oyunlar için herkes yeni ayın ilk anından itibaren araştırmalarda bulunuyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2022 Temmuz ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2022 Temmuz oyunları

PS Plus Temmuz 2022 ücretsiz oyunları henüz açıklanmadı. İki temel oyun, Haziran ayının son Çarşamba günü açıklanacak ve bir sonraki Salı günü satışa sunulacak. Oyun kütüphanesi için Ekstra ve Premium seviye oyunlar, bir kez ayın başında ve bir kez de ortasında olmak üzere iki damla halinde eklenecektir. Temmuz 2022 PS Plus ücretsiz oyun duyurusu öncesinde, Temel seviye oyunlar için iki tahmini bulabilirsiniz.

  • Manifold Garden (PS5, PS4)
  • Necromunda: Underhive Wars(PS4)


MANIFOLD GARDEN (PS5, PS4)

İmkansız mimarinin Escher-vari dünyasını keşfetmek için yerçekimini kullandığınız akıl almaz ve benzersiz bir bulmaca oyunu olan Manifold Garden. Keşfetirken, sonsuz bir genişlikte yeni yollar ve olasılıklar açan bir mimari bahçe yetiştireceksiniz.

MANIFOLD GARDEN (PS5, PS4)


NECROMUNDA: UNDERHIVE WARS (PS4)

Distopik ve iç karartıcı Underhive'da çetenizi büyütmenizi ve kişiselleştirmenizi isteyen taktiksel aksiyon oyunu Necromunda: Underhive Wars. Savaşırken rakip çetelerle karşılaşacak, gücünüzü ve servetinizi artıracak ve tek başınıza ya da dört oyuncuya kadar dövüşlerde herkesten daha uzun yaşamayı hedefleyeceksiniz.

NECROMUNDA: UNDERHIVE WARS (PS4)


Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.