23 Ağustos Cuma Hadi ipucu sorusu | Formula 1'de en çok pole pozisyonu kazanan pilot kimdir

23 Ağustos Cuma Hadi ipucu sorusu | Formula 1'de en çok pole pozisyonu kazanan pilot kimdir
Türkiye'nin mobil oyunu Hadi'nin 23 Ağustos Cuma ipucu sorusu belli oldu. Buna göre yarışmacılar Formula 1'de en çok pole pozisyonu kazanan pilot kimdir? sorusunun yanıtını bilmek zorunda. İşte cevabı...

Her gün binlerce kişi ile oynanan ve dağıttığı para ödülleriyle her geçen gün daha da fazla kullanıcıya ulaşan Hadi'de Cuma heyecanı başladı. Yeni günde hangi sorunun sorulduğu ve cevabı merakla araştırılarak joker hakkı kazanılmak isteniyor. Saat 12.30'da oynanacak olan günlük yarışmanun ipucu sorusu belli oldu. Peki 23 Ağustos Cuma Hadi ipucu sorusu nedir? İşte yanıtı...


HADİ İPUCU SORUSU NEDİR? 23 AĞUSTOS 2019

Formula 1'de en çok pole pozisyonu kazanan pilot kimdir biliyor muyuz?

HADİ İPUCU CEVABI NEDİR?

CEVAP: Lewis Hamilton
 

LEWIS HAMILTON KİMDİR?

Lewis Carl Hamilton 7 Ocak 1985 İngiltere'nin Hertfordshire kentinde dünyaya geldi. Formula 1'in aynı zamanda ilk siyâhi pilottur.

2006 yılında GP2 serisinde büyük başarı göstererek şampiyon olup ardından McLaren takımı'na transfer olmuştur. 2008, 2014, 2015, 2017 ve 2018 sezonlarında pilotlar şampiyonluğuna ulaştı. 1.74 m boyundadır.

Daha 9 yaşındayken Mercedes-Benz Genç pilot yetiştirme programını imzalayan pilot. Formula Renault, Formula 3, GP2 serilerinde şampiyonluğa ulaşmıştır Formula 1 kariyerinin ilk dokuz yarışında kürsüye çıkmayı başaran McLaren Mercedes takımının İngiliz pilotu Lewis Hamilton, Bahreyn Grand Prix'sinde elde ettiği ikincilik sonrası, ilk dokuz yarışında da podyuma çıkarak tarihe geçmiştir.

Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri Formula 1 kariyerinin ilk yılında birinci olarak büyük başarı göstermiştir 2007 yılında 1 puan farkla 109 puanla formula 1 sezonunun ilk yılında ikinci olmayı başarmıştır. 2008 formula 1 yarışında 98 puan toplayarak Massa'nın 1 puan önünde şampiyon olmuştur ve formula 1 tarihinde en genç (bu rekor daha sonra 2010 sezonunda Sebastian Vettel tarafından kırıldı) ve ilk siyahi şampiyon pilot unvanını elde etmiştir.

2012 sezonu ortalarında Vodafone McLaren Mercedes 'ten ayrılacağı spekülasyonları ortaya çıkmasıyla birlikte 28 Eylül 2012 tarihinde Mercedes GP ile 3 senelik anlaşma imzaladığı açıklanmıştır.

2014 sezonunda kariyerinin 2. şampiyonluğunu kazanmıştır.

Hamilton 29 Ekim 2017 tarihinde koşulan Meksika GP'sini 9. olarak tamamlayarak 2017 Formula 1 dünya pilotlar şampiyonluğunu sezon tamamlanmadan 2 yarış önce ilan etmiştir ve 4. pilotlar şampiyonluğuna ulaşmıştır.


Hadi Nedir?
Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; “cepteki televizyon” teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

O zaman Hadi.

hadi oyna ipucu sorusu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.