Apple AirPods kullanışlı mı! Kullanıcı yorumları ve fiyat karşılaştırması

Apple AirPods kullanışlı mı! Kullanıcı yorumları ve fiyat karşılaştırması
Kullanıcılara kablosuz kulaklıkla müzik dinleme imkanı sağlayan AirPods satışa çıktı. Binlerce Apple takipçisi ve AirPods kullanıcısı da ürünün durumunu öğrenmek, fiyat & performans karşılaştırması yapmak ve özelliklerini incelemek istiyor. Peki AirPods için belirlenen ücret normal mi? İşte detaylar...

Apple piyasaya sürdüğü her ürünle büyük bir sükse yaratıyor. iPhone kullanıcıları, iPad severler derken pek çok cihazıyla fark yaratan elma ikonlu teknoloji devinin son harikası olark lanse edilen AirPods hakkındaki bilgiler de araştırılmaya başlandı. Ayrıca herkes belirlenen 899 liralık ücretin cihaz kalitesine değip değmeyeceğini merak ediyor. Bununla birlikte rakiplerine karşı durumları ve performansı da en önemli noktalar.

AppleUzmanı AirPods'u değerlendirdi ve merak edilen soruları cevapladı...
Kısa cevap, 899 TL’lik AirPods’un, özellikle Apple ürünlerine sahip kullanıcılar için beklenilenden daha iyi olmasıdır. Ayrıca, maliyeti göz önüne alındığında özellikle Jaybird Run ve Bose SoundSport Free gibi rakiplerine göre uygun fiyatlı oldukları söylenebilir.

Birçok kullanıcının kulaklarına makul derecek uyum sağlarken, belirli bir yüzdelik kullanıcı içinse çok iyi uyum sağlıyorlar. Bu ikinci grup için AirPods harika bir ürün diyebiliriz.

AirPods’a uygun kulakları olmayan kullanıcıların deneyimlerinin ise o kadar da harika olduğu söylenemez. Örneğin, bir otobüsü yakalamak için koşarken ya da metro merdivenlerinden hızlı hızlı inerken kulaktan düşecek gibi hissettiriyorlar.

airpods

AirPods’un Sevebileceğiniz Özellikleri
Uyumlu ve Rahat: AirPods süper hafiftir ve Apple’ın her iPhone’u ile birlikte berdiği EarPods’a göre kulakta çok daha iyi hissettirir. AirPods, kablolu kardeşlerine benzese de daha iyi bir uyum sağlamaya yardımcı olması beklenen bazı küçük tasarım yükseltmeleri içermektedir.

W1 çipi sorunsuz eşleştirme yapar: Apple’ın özel Bluetooth çipi W1, iOS 10 veya üstü, WatchOS 3 veya üstü veya MacOS Sierra veya daha ileri bir sürümü çalıştıran Apple cihazlarıyla otomatik eşleme yapmaya izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Kulaklıkları, uyumlu cihazın yakınına koyduğunuzda otomatik olarak algılanır ve ayarlar menüsüne gerek duyulmadan eşleştirme isteğinde bulunulur. Ayrıca, bilgisayarınız ile iPhone veya iPad gibi Apple cihazları arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Apple Watch sahipleri için Watch ve iPhone arasındaki bu kesintisiz geçiş önemlidir ve AirPods’un Apple Watch sahipleri için cazip bir aksesuar olmasının bir sebebi de budur.

AirPods, Apple dışı Bluetooth ses aygıtlarıyla da çalışır (Samsung Galaxy S7 Edge ve Samsung Galaxy S8 Plus ile eşleştirdik). Ancak tüm özelliklerine erişemezsiniz.

Esneklik ve özel özellikler: AirPods, stereo veya mono kulaklık olarak çok iyi çalışır. Apple’a göre, “sesinize odaklanmak için bir çift ses dalgası şekillendirici mikrofon” ile donatılmışlardır. Birkaç görüşme yaptığınızda, konuştuğunuz insanlar genellikle çağrı kalitesinden etkileniyorlar. Bağlanan cihaz (iPhone, iPad, Mac) her kulaklığın içindeki çift optik sensör ve ivmeölçer sayesinde AirPod’ların kulaklarınızda ne zaman olduğunu bilir ve bir veya her ikisi de çıkarıldığında müziğinizi duraklatır. Dinlediğiniz müzik uygulamasına bağlı olarak, kulaklarınıza geri taktığınızda müzikleri yeniden başlatırlar.

Apple Music ile sorunsuz çalışan AirPods, Spotify’da iki kulaklığı da kulaklarınızdan çıkardığınızda müziğin manuel olarak yeniden başlatılması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.