Apple'dan itiraf: 14 gün içinde değiştirin

Apple'dan itiraf: 14 gün içinde değiştirin
Apple'ın ürettiği son iPad Pro ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Dünyanın gündemine oturan bükülme problemini kabul eden dev firma, ürün değişikliği için 14 günlük süre tanındığını açıkladı.

Batarya itirafıyla itibar kaybına uğrayan ve daha sonra ücretsiz değişim fırsatı sunan Apple şimdi de ürettiği son iPad Pro'lar ile gündeme geldi. Teknoloji devi ürettiği cihazların büküldüğünü itiraf etti. Kullanıcıların şikayetlerini değerlendiren ve bunu olumlu karşılayan firma bükülmüş cihaz  gönderilen kişilerin ürünlerini ücretsiz şekilde değiştirilebileceğini duyurdu.

Dünya devi söz konusu gelişme hakkında ilk kez açıklama yaparak durum hakkında müşterilerini bilgilendirdi. Birçok kullanıcının etkilendiği bu olayla ilgili yapılan suçlamaya cevap veren şirket, kargoların ince bir koruma ile yollandığını kabul etti. Ama Apple’a göre yamulmaların sebebi bu değil.

Yapılan araştırmalara göre sadece bir iPad Pro türü bu baskılardan etkileniyor. iPad’in Wi-Fi versiyonunda görülen bükülme, anten çizgilerinin konumu nedeniyle gerçekleşiyor. Apple her ne kadar kendi kargo paketlerinin bu duruma sebebiyet vermediğini söylese de, çok ciddi koruma gerekiyor.

Müşterilerin şikayetleri hakkında açıklama yapan şirket, hatanın kendilerinden kaynaklandığını reddetse de bükülen cihazların değiştirileceğini de açıklamaya ekledi. Eğer kargo ile gelen iPad bükülmüşse müşteriler 14 gün içerisinde Apple’a müracat edip, cihazlarını değiştirebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.