Apple iPhone EarPods kulaklık fiyatı herkesi şoke etti! BİM 13 Nisan Aktüel İndirim Katalogu

Apple iPhone EarPods kulaklık fiyatı herkesi şoke etti! BİM 13 Nisan Aktüel İndirim Katalogu
Dünyanın en çok kullanılan telefonlarından biri olan Apple iPhone'un kulaklığı EarPods BİM raflarındaki yerini alacak. Milyonlarca kullanıcısı bulunduğu Türkiye'de önemli bir pazarı bulunan iPhone için bomba bir kampanya Apple severleri bekliyor.

Yaptığı kampanyalarla müşterilerini memnun eden BİM yine bombayı patlatıyor. Daha önce pek çok iyi markanın aksesuarlarını ucuz fiyatla satışa sunan süpermarketler zincirinde yine Apple iPhone rüzgarı esecek. Earpods yüzde 50 indirimli olmak üzere satılacak.

Lighting kablo da var

BİM, bu ürünler arasında EarPods kulaklık, 1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kablo ve iPhone şarj adaptörünü satışa sunacak. Normalde resmi fiyatları oldukça yüksek bu ürünler neredeyse yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak.

Cuma raflarda

13 Nisan Cuma günü itibari ile EarPods kulaklık, 1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kablo ve iPhone şarj adaptörü olmak üzere toplamda 4 iPhone aksesuarı satışa sunulacak. BİM tarafından yayımlanan afişe göre EarPods kulaklık 49 TL, 1 metre uzunluğundaki Lightning kablo 39 TL, 2 metre uzunluğundaki Lightning kablo 49 TL ve iPhone şarj adaptörü 39 TL'ye raflarda yerini alacak ve stoklar sınırlı sayıda olacak.


bim 13 nisan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.