Bim bir kez daha PlayStation 4 kampanyasıyla geliyor! FIFA 18 de yanında

Bim bir kez daha PlayStation 4 kampanyasıyla geliyor! FIFA 18 de yanında
Uygun fiyatlarla müşterilerine yüksek memnuniyet hedefi koyan BİM teknoloji severleri bir kez daha kendisine çekecek kampanyayı sunuyor. Sony ve Apple ile ilgili indirimleri oldukça fazla rağbet gören BİM yine PlayStation 4 ile karşımıza çıkacak. Üstelik FIFA 18 de yanında. Peki kampanya ne zaman başlayacak ve hangi BİM mağazalarında olacak. İşte detaylar...

BİM geniş yelpazesindeki önemli ürünlerle hayata dokunuşlarını sürdürürken müşterilerin eğlencesine de yer ayırıyor. Hafta içi ve hafta sonu yaptığı indirimlerle ilginin de odağı haline gelen marketler zincirinin yeni aktüel ürünler katalogunda dikkat çeken PlayStation 4 Slim büyük heyecan yarattı. Yanında da FIFA 18 yer alıyor. Uzun süredir yüksek denilebilecek fiyatla mağazalar ve internetten satışı yapılan FIFA 18'i dünyada milyonlarca insan tarafından oynanıyor. PSN üzerinden 104 liraya alınabilen FIFA 18'i futbol severler kaçırmayacaktır diye düşünüyoruz.

PlayStation 4 Slim de mağazalarda 1100-1200 lira arasında satışa sunuluyor.

Paketin içeriği
BİM'in fiyatları belki size cazip gelmeyebilir. Fakat garantisinin olması büyük avantaj. Ayrıca pakette bir joyistick ve 14 günlük Play Station Plus üyeliği ücretsiz sunuluyor. Belirlenen kartlara da 6 taksit yaptırma imkanınız var.

ps4 slim fifa 18 bim kampanya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.