BİM Xiaomi Mi Bluetooth satacak! Fiyatı ne kadar nereden alınır

BİM Xiaomi Mi Bluetooth satacak! Fiyatı ne kadar nereden alınır
BİM iPhone X sonrası bir bomba daha patlatıyor ve 16 Mart 2018 Cuma günü Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörü yarı fiyatına satışa çıkarıyor. Çin menşeli firmanın ürünü olan hoparlörü yurt dışından getirenlerin sayısı bir hayli fazlaydı. Bu heyecan artık BİM'de yaşanacak. Peki Xiaomi Mi Bluetooth kaç liradan satılacak ve nasıl alınır. İşte detaylar...

Her hafta açıkladığı indirimli ürünlerle müşterilerini memnun eden BİM'in yeni aktüel katalogu belli oldu. Buna göre yeni listede Apple'ın arkasından bir teknoloji devi daha yer alıyor. iPhone X için oluşan kuyrukların ardından Xiaomi Mi Bluetooth için de büyük ilgi bekleniyor.

Yarın satışta
Ürünler 16 Mart Cuma günü itibariyle raflarda yerini alacak ve 129TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörün normalde piyasa fiyatı 230-250 TL arası değişiklik gösteriyor. Yani ürünü neredeyse yarı fiyatına alabilirsiniz. Xiaomi Mi Bluetooth hoparlörün teknik özelliklerine gelecek olursak, 85 Hz – 20 KHz frekans aralığında ses deneyimi, 2 kanallı stereo özelliğe sahip, 2 x 3W gücünde hoparlörü, Aux ve hafıza kartı desteği de bulunuyor.

xiaomi mi bluetooth hoparlör

VESTEL AKILLI TELEFON DA SATACAK
BİM ayrıca bu tarihten itibaren Vestel Venüs E5000 akıllı telefonun satışına da başlayacak. Bu cihazın fiyatı ise 499TL olarak belirtilmiş. BİM'in yayınladığı katalogda bulunan Bluetooth kulaklık piyasadaki muadillerine göre daha ucuz fiyata satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.