CS:GO artık ücretsiz! Counter Strike Global Offensive indir

CS:GO artık ücretsiz! Counter Strike Global Offensive indir
Dünyanın en çok oynanan FPS oyunlarından CS:GO artık ücretsiz olarak indirilebilecek.

Uzun süredir bilgisayarlarda yer alan Counter Strike'nin en çok tercih edilen sürümü Global Offensive ücretsiz olarak indirilebilecek. Battle Royale modunun da geldiği oyun bu gelişmeyle birlikte artık para ödenmeden oynanabilecek.

CS GO ücretsiz hale getirildi!
Yayınlanan 850 MB’lık Danger Zone güncellemesi ile birlikte efsanevi oyuna Battle Royale oyunu getiren Valve, PUBG ve Fortnite’a rakip oldu. Tüm bu gelişmelerin ardından ise çok konuşulacak bir hamleye imza atan Valve ayrıca CS GO’yu ücretsiz hale getirdi.

Yapılan açıklama ile birlikte ise daha önceden oyunu satan alan oyuncuların  “Commemorative Loyalty Badge” adı verilen bir rozete sahip olacakları da müjdelendi.

Bu rozete sahip olan kullanıcılar ise ”seçkin eşleştirmeler” adı altında Battle Royale modunda birbirleri ile rahatlıkla eşleşebilecekler. Milyonlarca oyuncu tarafından  sevilerek oynanan oyuna yeni bir soluk getiren yapımcı firma, adından oldukça söz ettirecek.

850 MB boyundaki güncelleme ile birlikte oyunu tamamen ücretsiz hale getiren Valve, yeni Battle Royale haritası olan ‘‘Blacksite” haritasında toplamda 18 oyuncu mücadele edeceğini açıkladı.

18 kişinin hayatta kalma mücadelesine tanık olacağımız Danger Zone güncellemesi ile oyuncuları oldukça heyecanlı dakikalar bekliyor.  Söz konusu mod hakkında detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Not: Oyuna daha önceden sahip olan kullanıcılar oyunun Prime sürümüne otomatik olarak sahip olabilecekler. Bunun haricinde ise oyunu ücretsiz indiren kullanıcılar ise rekabetçi eşleşmelerine katılabileceği Prime sürümü için 80 TL gibi bir ücret ödemesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.