Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat kaçta Teknofest'e gelecek? Tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat kaçta Teknofest'e gelecek? Tüm detaylar...
Teknolojiye verdiği önemi her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan perşembe günü kapılarını açan Teknofest'e geliyor. Peki Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat kaçta Teknofest'te olacak? İşte detaylar...

Yapımı süren İstanbul Yeni Havalimanı alanında süren Teknofest binlerce ziyaretçiyi ağırlarken bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da festivale iştirak edecek. Teknoloji severlerin yakından ilgilendiği ve rağbet gösterdiği festivale bugün ve yarın daha fazla kişinin gelmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter'dan yayınladığı "Yarın (bugün) 'Milli Teknoloji Hamlesi' heyecanını gençlerimizle birlikte yaşamak üzere ben de TEKNOFEST’te olacağım. Hayallerinin peşinden giden herkesi yarın İstanbul Yeni Havalimanı'na bekliyorum." mesajının ardından özellikle AK Parti seçmenleri, destekçileri ve Erdoğan için Teknofest'in yolunu tutmak istiyor.

Erdoğan saat kaçta Teknofest'e gelecek?
Erdoğan'ın saat kaçta geleceği konusunda araştırmalar yapılıyor. Cumhurbaşkanı'nı canlı olarak görebilmek isteyenler sürekli olarak 'Recep Tayyip Erdoğan saat kaçta Teknofest'e gelecek?' sorusunu soruyor ve cevabını bulmak istiyor. Erdoğan'ın saat 14.00'te Teknofest'te olması bekleniyor.

Ulaşım ücretsiz
Perşembe günü kapılarını açan Teknofest'e İstanbul'un pek çok noktasından ücretsiz ulaşım sağlayabilirsiniz. Güzergahlar için bu haberimize göz atmanız gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.