Deezer’ın müzik arşivi 73 milyonu geçti

Deezer’ın müzik arşivi 73 milyonu geçti
Global online müzik şirketi Deezer, şarkı arşivini 17 milyon adet artırdığını bildirdi. Böylelikle arşivindeki şarkı sayısı 73 milyona ulaştı. Ayrıca Deezer 70 milyon adet parçalık bir HiFi kütüphanesine sahip oldu.. Bu da müzik kataloğunun yüzde 97'sinin HiFi'de de mevcut olduğu anlamına geliyor.

Deezer, dinleyicilerinin ne kadar popüler ya da niş ne olursa olsun istedikleri müziği bulabilmelerini sağlamak için dünyanın her yerindeki büyük ve bağımsız plak şirketleriyle yakın bir çalışma sürdürüyor. Bu sayede diğer müzik abonelik hizmetlerinden daha fazla yerel müzik sunabiliyor.

MÜZİK KATALOGLARINA ERİŞİLEBİLİYOR

Deezer, dünya çapında 56 milyon müzik parçasını aylık 16 milyon aktif kullanıcıya ulaştırıyor. Tüm dünyada 180'den fazla ülkede bulunan Deezer, herhangi bir cihazdan dünyanın en büyük ve en çok çeşitliliğe sahip müzik kataloglarına erişim imkânı sunuyor. Deezer, beğendiğiniz eski şarkılar ile yeni şarkı önerilerinin sürekli değişen bir akışta sunulduğu eşsiz bir özellik olan Flow’a sahip tek müzik yayın servisidir. Sezgisel, tescilli bir algoritmanın yanı sıra ve müziksever editörler tarafından oluşturulan Flow listeleriniz, tüm müziklerinizi size özel taze keşiflerle arka arkaya dinleyebileceğiniz tek yerdir. Deezer, akıllı telefon, tablet, PC, dizüstü bilgisayar, ev ses sistemi, bağlantılı araç ya da akıllı TV gibi sevdiğiniz cihazlarda kullanılabilir.

2007'den bu yana müzik yayın servisi veren Deezer’ın, merkezinin bulunduğu Paris'in yanı sıra Sao Paulo, Berlin, Londra, Miami, Dubai ve dünyanın dört bir yanında ofisleri bulunuyor. Deezer, iPhone, iPad, Android ve Windows cihazlarından veya kendi web adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.