Elon Musk'tan Türkiye sürprizi - Şarj istasyonlarında hangi şehirler var

Elon Musk'tan Türkiye sürprizi - Şarj istasyonlarında hangi şehirler var
Dünyanın en önemli yatırımcılarından biri olan ve elektrikli otomobil üreticisi TESLA'nın CEO'su Elon Musk'tan Türkiye hakkında sürpriz bir karar geldi. Musk markasının dünyada yer alacak olan şarj istasyonlarına Türkiye'den birkaç şehre yer verdiğini duyurdu.

Uzun süredir pazara giriş tarihi merak edilen ve sevenleri tarafından araştırılan Tesla konusuna açıklık getiren Elon Musk "Tesla Türkiye'ye ne zaman gelecek?" sorusunu yanıtlamıştı.

Tesla'nın kurucu ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bu yıl içinde Tesla'yı Türkiye'de piyasaya sürmeyi planlıyoruz." dedi. Amerikalı milyarder, paylaşımında, "Ülkenizi seviyorum ve piyasaya sunmada bizzat orada olacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Tesla’nın CEO’su Musk, Türkiye hakkında iletilen sorulara, Twitter üzerinden cevap verdi. Musk'ın bu açıklamalarına göre, Tesla, Türkiye’nin her yerinde süper şarj olacak.

Kebap yemeye davet ettiler
Türkiye’de Supercharger istasyonlarını paylaşması üzerine Tesla kullanıcıları, Musk’ı kebap yemeye davet etti. Musk ise Twitter’dan yanıt verdi. Twitter'da paylaşılan bu karenin ardına yorum yapan Musk, hayranlarına teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.