FIFA 2018 Dünya Kupası'nın şampiyonunu belirledi

FIFA 2018 Dünya Kupası'nın şampiyonunu belirledi
Tüm dünyada aktif hale getirilen FIFA 2018'in Dünya Kupası eklentisinde Rusya'daki organizasyonun şampiyonu belli oldu.

Ülke liglerinin tamamlanması ve Avrupa'nın dikkat kesildiği Real Madrid ile Liverpool arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finalinin ardından şimdi en çok beklenen organizasyon için geri sayım başladı. Tüm dünyadaki futbolseverleri ekran başına toplayan Dünya Kupası bu yıl Rusya'da oynanacak. Dünyanın en büyüğü kim olacak diye tahminlerin yapılmaya başlandığı şu günlerde EA Sports, FIFA 18 için ücretsiz yayınladığı World Cup eklentisiyle Dünya Kupası sümule etti ve şampiyonu belirledi.

Bugün itibariyle tüm dünyadaki FIFA 18 oyuncuları için yayınlanmaya başlayan World Cup eklentisi, tamamen lisanslı içerikleriyle şimdiye kadar yapılmış en gerçekçi Dünya Kupası oyun modunu sunuyor. Yapımcı EA Sports, Dünya Kupası'na kadar beklemeyip, oyuncular için bu gerçekçi mod üzerinden bir simülasyon gerçekleştirdi ve 2018 Dünya Kupası'nın kazananını açıkladı.

Simülasyona göre Fransa, final maçında Almanya'yı 5-4 yenerek 2018 Dünya Kupası'nı kazandı. EA Sports 2014 Dünya Kupası'nın sonunda Almanya'nın kazanacağını da yine FIFA oyunu üzerinden işaret etmişti. Bu defa da kazanan EA Sports'un tahminindeki gibi mi olacak bunu 15 Temmuz akşamı final maçında göreceğiz. Ancak yine bir EA Sports oyunu olan Madden serisinin, 13 Super Bowl finalinden 9'unu bildiğini de hatırlatalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.