Gmail kullananlar için son dakika uyarısı! Artık farklı bir görünümle karşımızda

Gmail kullananlar için son dakika uyarısı! Artık farklı bir görünümle karşımızda
Kullanıcılarına sağladığı GB'larca depolama alanı ve kolay iletişim imkanıyla bilinen GMail büyük bir değişimin eşiğinde. Teknoloji takipçileri ve GMail severler hangi değişiklikleri göreceklerini merak ediyor. İşte detaylar...

Uzun süredir aynı arayüz ile hizmet veren Gmail, G Suite müşterilerine gönderdiği bir e-mail ile yeni bir yapı üzerinde çalıştıklarını dile getirdi. Tasarımın yanısıra pek çok yeni özellikle de gelecek olan Gmail'in yenilikleri merak ediliyor.

İlk olarak Outlook kullanıcılarının seveceği bir yenilik var. Yeniliklerin başında Google Takvim'in Gmail ile bütünleşmesi var. Bunun yanında e-postaları erteleyip, birkaç saat veya gün sonra yeniden e-posta kutunuzda belirmesini sağlayabileceksiniz. Gmail'i Android'de veya iPhone'da kullananların bildiği akıllı cevaplar, artık gmail.com üzerinden de ulaşılabilecek.

gmail

Son olarak Google, e-postalarınızı çevrimdışı olarak depolayabilmeniz için yeni bir yöntem geliştiriyor. Google Apps yavaşça bırakırken verileriniz, standart web teknolojileri tarafından depolanacak.

Yeni tasarımla ilgili bir görüntü, henüz paylaşılmadı. Gmail'in arayüzü yıllardır çok değişmediği için yeni tasarımda Material Design diline yer verilmesini bekleyebiliriz. Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.