Google 15 Temmuz'u es geçti! Doodle tepkisi geldi

Google 15 Temmuz'u es geçti! Doodle tepkisi geldi
Dünyanın en çok kullanılan arama motoru Google, 251 şehit verdiğimiz ve binlerce kişinin gazi olması sebebiyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ilan edilmesi hakkında Doodle yapmayınca tepkiler de beraberinde geldi.

Bugün 3. yılında olan hain darbe girişiminde yüzlerce kişi şehit düşmüş, binlerce kişi yaralanarak gazi olmuş ve geride milyonlarca gözü yaşlı insan kalmıştı. Türk milletinin azimli, kararlı ve cesaretli duruşu ile savuşturulan darbecilere büyük ders verilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü ilan edilmişti. İnternet sitesinde önemli günlerle ilgili giriş ekranları hazırlayan Google'ın 15 Temmuz ile ilgili hiçbir şey yapmaması ise tepki ile karşılandı.

15 Temmuz 2016 gecesi gerçekleşen ve 251 vatandaşın kaybettiği hain darbe girişiminin 3. yıl dönümünde Türkiye'de 15 Temmuz gecesinde yaşananlar tekrar hatırlanıyor. 15 Temmuz şehitleri anılıyor, FETÖ Terör örgütüne lanet yağıyor. 15 Temmuz'un yıldönümünde Google, 15 Temmuz'a sessiz kaldı. 

GOOGLE 15 TEMMUZ'U ES GEÇTİ TEPKİ ÇEKTİ 
Google 15 Temmuz'u es geçti. Her ülkenin özel ve anlamlı günlerinde Doodle çalışması yapan Google, 15 Temmuz gününe özel Doodle çalışması yapmayınca tepki çekti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.