GTA 6 ne zaman çıkacak? Rockstar Games'ten açıklama geldi

GTA 6 ne zaman çıkacak? Rockstar Games'ten açıklama geldi
Dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri olan ve online özelliği ile de herkesi pc/konsol başına kilitleyen GTA'nın yeni versiyonu için araştırmalar devam ediyor. Özellikle yaz aylarında evde olan oyuncular sürekli olarak 'GTA 6 ne zaman çıkacak?' diye soruyor. Rockstar Games de yaptığı açıklama ile önemli bir ipucu verdi.

GTA 6'nın 2019 yılında çıkacağı iddiaları oyun dünyasını hareketlendirmişti. Özellikle 5'in arından büyük beklentilerin oluştuğu GTA için yeni sürümü hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Çıkış tarihi üzerinden döne dedikoduların ardı arkasının kesilmediği günlerde açıklamalarda bulunan Rockstar Games, söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Reddit üzerinden paylaşılan bazı mesajlara göre GTA 5'in online sürümünde gelen güncellemeler ile bazı oyunculara, oyun tarafından mesajlar gönderildi. Bazı oyunculara gelen bu mesajlara göre Grand Theft Auto VI çıkış tarihinin 2019 yılı olduğu söyleniyor. Oyuncular mesajlar oyun üzerinden geldiği için açıklamanın Rockstar Games'ten geldiğini düşündüklerini belirtmişlerdi.

Rockstar Games'ten Açıklama Geldi
Öte yandan KlosisYT rumuzlu kullanıcı Twitter üzerinden GTA 6'nın 2019'da gelip gelmeyeceğini Rockstar Games'e sordu. Rockstar Games resmi Twitter hesabından gelen mesaj gerçeği ortaya çıkardı.

Rockstar Games'in Twitter'dan yaptığı resmi açıklamaya göre, oyun üzerinden gelen bu mesajların şirketin yaptığı bir açıklama olmadığı sadece bir oyun modundaki aldatmaca olduğu ifade edildi.

Rockstar Games'in yeni oyunu Red Dead Redemption 2 üzerine yoğunlaştığı düşünülürse, GTA takipçilerinin daha önce duyurulduğu gibi 2020-2021 yıllarını beklemesi gerekecek.

GTA 6'da Kadın Ana Karakter
Öte yandan serinin her oyununda erkek ana karakterler olmasına rağmen GTA 6 ile Rockstar Games'in bu kez oyuna kadın ana karakter de eklemesi bekleniyor. Hatta oyunda kadın ana karkater olması halinde "Daha Hızlı ve Daha Öfkeli" filmi ile adını duyuran Eva Mendes'in karakteri seslendirebileceği de söylentiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum