Hotmail nasıl oturum açılır ve kayıt olunur?

Hotmail nasıl oturum açılır ve kayıt olunur?
Dünyada en çok tercih edilen iletişim araçlarının başında mail adresleri geliyor. Dosya, belge, yazı veya fotoğraf paylaşmanın en kolay yollarından biri olan bu seçenek için büyük bir imkan sağlayan Hotmail'e kayıt olabilir, oturum açabilir ve mail gönderip alabilirsiniz. Peki Hotmail üzerinde nasıl giriş yapılır ve mail hesabı açılır? İşte detaylar...

Yahoo ile birlikte yükseldiği günleri devam ettiren ve her geçen gün üye sayısıyla birlikte sunduğu mail adresi sayısını da artıran Hotmail'e kayıt olmak ve mail hesabı almak çok kolaydır. Kişisel hesaplardan kurumsal hesaplara kadar milyonlarca mail adresinden mesaj alınıp gönderiliyor. Hotmail'e katılmak istiyorsanız aşağıdaki yönergeleri izlemenizde fayda var.

İletişim çağının en önemli öğelerinden biri de hızlı bir şekilde haberleşebilmek. Büyük boyutlu dosyaları, faturaları, bilgi işlemlerini Hotmail'in sunduğu outlook hizmeti sayesinde kolayca gerçekleştirebilir veya gönderip-alabilirsiniz.Günümüzde pek çok kurum ve kuruluş işlemlerini hotmail üzerinden halletmektedir. Hotmail hizmeti e-postalarınızı size en güvenli şekilde sunarken, kişiler ve kurumlar ile iletişimizin de hız kesmeden gerçekleşmesini sağlar.

hotmail
 
HOTMAİL HESAP AÇMA İŞLEMLERİ
Hotmail'e kaydolmak için öncelikle Hotmail Kayıt Olma sayfasını bilgileriniz ile doldurmanız gerekmektedir. Adınızı-soyadınızı- telefon numaranızı- doğum tarihinizi verdiğiniz bu kayıt olma işlemi tamamen güvenlidir ve üçüncü kişilerin ulaşımına kapalıdır. Yine de güvenliğiniz için bu bilgileri kimsenin göremeyeceği bir yerde doldurmanızı öneririz.Hotmail'e bilgilerinizi verdikten sonra, ya kendi seçtiğiniz bir isim ile, veya hotmail'in sunduğu bir isim ile bir e-posta sahibi olacaksınız.E-Posta işlemlerinizi ise hotmail oturumu açtıktan sonra kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum