Hotmail Outlook e-mail/posta giriş - Şifremi Unuttum - Kaydol

Hotmail Outlook e-mail/posta giriş - Şifremi Unuttum - Kaydol
Dünyanın en popüler mail hizmeti veren firmalarından biri olan Hotmail sayesinde e-posta servisinden yararlanabilir, ileti gönderip alabilir ve gerekli kişilerle iletişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca açtığınız e-mail adresi sizi dünyadaki pek çok internet sitesinde de temsil etmektedir. Şifrenizi de unuttuysanız da 'Şifremi unuttum' sekmesinden parolanızı yenileyebilirsiniz. İşte Hp-otmail Outlook oturum açma bilgileri ve detayları...

İnternette belge göndermek, iletişim kurmak ve çeşitli hizmetlerden faydalanmanın en önemli adımlarından biri bir e-posta hesabına sahip olmaktır. Dünyada belki de on milyarlarca e-mail adresi yer alıyor. Firmalar sundukları hizmetlerle birlikte kullanıcılara tüm ülkelere saniyeler içinde ulaşma fırsatı sunuyor. Hotmail de bunlardan biri. Peki Hotmail Outlook üzerinde kayıt ol işlemi nasıl yapılır? Hotmail Outlook ücretleri kaç lira?

ekranı için tıkla
Hotmaili açıp mailleri okumak istiyorsanız öncelikle www.hotmail.com adresine gidin. Gideceğiniz adreste sizlerde eposta adresinizi ve şifrenizi yazmanızı isteyecek. Eğer eposta adresiniz yoksa Eposta Hesabı aç adlı makalemize bir göz atabilirsiniz. eğer hesabınız varsa giriş yapıp, mail platformuna ulaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sayfada çok basit butonlar ve yazılar olacak. Eğer mail yazmak istiyorsanız yine aynı yerden göndereceğiniz adresi ve mailinizi yazıp gönder butonuna tıklamak kadar kolay bir işlem. Hotmail açmak adlı makalemizin sonuna geldik. Eğer anlamadığınız veya problem yaşadığınız bir konu olursa alt tarafta yorum kısmına bize bildirerek destek alabilirsiniz. Ayrıca öneri ve görüşlerinizi de aynı yerden bize bildirebilirsiniz.

ekranı için tıkla
2007 yıIında kendini yeniIeme poIitikasına giden Hotmail Windows Iive Messenger oIarak daha kuIIanışIı bir sistemde HotmaiI servisini kuIIanıma kattı. Tek bir HotmaiI ismi iIe internetin koIay kuIIanım imkânIarını kuIIanma mesajIaşma, dosya gönderimi imkânIarına sahip oIunmaktadır. HotmaiI kuIIanıcısı oImak için iIk önce istediğiniz bir isimde kendinize bir kuIIanıcı adı aImanız gerekmektedir. HotmaiI yoIuyIa gönderdiğiniz bir maiIiniz çok yakındaki veya çok uzaktaki birine aynı anda, hatta saniyeIer içinde uIaşma imkânı sağIar.

İş ve sosyaI yaşantınız için koIayIık sağIayan HotmaiI e-postaIarınızı her yerden gönderme ve okuma imkânına sahip oImaktasınız. HotmaiI kuIIanıcıIarı başka e-posta kuIIanım imkânIarı oIuşsada HotmaiI kuIIanımından asIa vazgeçmemişIerdir. HotmaiI açma her yıI daha fazIa kuIIanıcıya ev sahipIiği yapmaktadır. Tüm gününü internet ortamında çaIışarak yâda dosya gönderimi sağIayarak geçiren insanIar için vazgeçiImez bir kuIIanım imkânına sahip oImakta. HotmaiI açma kişiseI biIgiIerinizi yazdığınız andan itibaren kuIIanıma geçebiIeceğiniz koIay kuIIanımı sayesinde kuIIanıcıIarına vakit kaybettirmeden iIetişim oIanağı sağIamaktadır. HotmaiI açma 1995 yıIında hayatımıza girdiği andan itibaren en popüIer e-posta kuIIanım servisi oImaktadır. HotmaiI açma kuIIanıma başIadığı yıIIardan itibaren hep en zirvede kaImaya başardı. Microsoft’un ücretsiz kuIIanıma sunduğu bu e-posta servisi kuIIanıcıIarı tarafından hemen her gün üst sıraIarda yerini aIdı. 1995 yıIından bu yana hiç popüIaritesini düşürmeyen HotmaiI açma sitesi kendini geIiştirme yönünde adımIar attı.

HOTMAİL HAKKINDA
Hotmail (eski adıyla Windows Live Hotmail), Microsoft'un internet kullanıcılarına sunduğu ücretsiz e-posta sağlayıcısı. İnternet tarayıcıları üzerinden kullanılabilmekte olan hotmail'in nispeten kolay bir arayüzü vardır. Çalışmalar tamamlandıktan sonra MSN Hotmail'in yeni sürümü Windows Live Hotmail olarak değiştirildi. 2013 yılında Microsoft'un Hotmail üzerine kurduğu Outlook.com ile birleştirilmiştir

Hotmail, 1995 yılında Sabeer Bhatia ve Jack Smith tarafından kuruldu. O dönemde tarayıcı üzerinden kullanılabilinen ilk e-posta programı olan Hotmail 4 Temmuz 1996 tarihinde tamamen kullanılabilir hale gelmiştir. Hotmail ismi Jack ve Sabeer yeni servislerine isim bulmaya çalıştıkları sırada HTML harflerini çağrıştırdığı için seçilmiştir. Nitekim servisin orijinal ismi HoTMaiL'dir.

Aralık 1997'de 8,5 milyon kullanıcıya sahip olan Hotmail, 400 milyon Amerikan Dolarına Microsoft'a satıldı ve MSN şemsiyesine alındı. İki yıl sonra, Şubat 1999'da Hotmail 30.5 milyon üyeye ve 17 farklı dil desteğine sahipti. 2007'de MSN Hotmail adı altında hizmet veren servis adı Windows Live Hotmail olarak değiştirildi. Windows Live Hotmail Microsoft'un Windows Live Grubu tarafından yaklaşık 3 yıldır Windows Live Mail adı altında geliştiriliyor ve deneme sürümü olarak seçilmiş kişilerce kullanılabiliyordu. Windows Live Hotmail, MSN Hotmail'e göre çok daha güvenli, sade ve kullanışlıdır. Son güncellemeler ile birlikte Windows Live Hotmail 5GB Ücretsiz E-Posta kapasitesi sunuyor, Plus seçeneği ise 10GB.

Hotmail, gerçekte FreeBSD işletim sistemi üzerinde çalışmaktaydı. Yazılımın Windows'a uyarlanmasının zorluğundan dolayı bugün halen FreeBSD üzerinde çalıştığı iddia edilir.

Hotmail, şu anda 5 GB depolama alanı sunmaktadır. Kısa zaman önceye kadar oldukça sınırlı olan(10MB) bu alanın arttırlmasında GMail ve Yahoo Mail'in kapasitelerini arttırmalarının etkisi vardır. Hotmail, POP3 desteği barındırır, böylece Microsoft Outlook ve Mozilla Thunderbird gibi programlarla hotmail hesapları yönetilebilir. Hotmail, özellikle Microsoft'un diğer yazılımları ile tam uyumludur. MSN Hotmail, üç ayrı pakete sahiptir

MSN Hotmail ücretsiz sürüm. 5 GB depolama alanı.
MSN Hotmail Plus yılda 19.95 USD, 10GB depolama alanı
Microsoft Office Outlook Live yılda 49.95 USD. Microsoft Office ile beraber gelmektedir.

Microsoft'un 2012 yılında Hotmail temeli üzerine kurduğu e-posta sağlayıcısı Outlook.com kurulmuştur. Bir süre sonra Hotmail'e kullanıcılar girince Outlook açılmaya başlanmıştır. 2013 Yılında tam olarak Outlook.com ile birleştirilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.