Instagram'da o özellik artık 'aktif' olarak kullanılabilecek

Instagram'da o özellik artık 'aktif' olarak kullanılabilecek
Her geçen gün yenilenen konseptiyle kullanıcılarını daha da memnun etmek isteyen Instagram Facebook ve Twitter'daki hashtag özelliğini aktif olarak sunmaya başladı. Profillerde yer alan # ve @ işaretli yazılara tıkanabilecek. İşte detaylar...

Milyonlarca kullanıcının çok sayıda kullanabildiği etiket özelliği Instagram'daki profillerde de başladı. Eskiden sadece paylaşımların altında görülebilen bu linkler aynı zamnda yönlendirmelerle birlikte tıklanan konsepte veya profille gidebilecek. Bu gelişme kullanıcıları sevindirirken özellikle ticaret yapacak olan kullanıcılar önemli bir yer teşkil ediyor.

Instagram daki bu yenilik hem Android hem de iOS tarafından müşterilerine sunuldu.

instagram

Güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte kullanıcıların dikkat etmesi gerek bir husus farklı hesap yönlendirmelerinde. Başka bir hesaba, kendi profilinde yer vermek isteyen kullanıcıların, o kişiye bir uyarı bildirimi gideceğini unutmamaları gerekiyor. Bu uyarı bildiriminin gitmesinin sebebi ise kullanıcının rahatsız edilmemesi durumu. Eğer karşı taraf bu bildirimi onaylarsa kendi hesabında, o kişinin hesabı da görünebilecek. Yönlendirmeler de böyle sağlanacak. Eğer karşı taraf bu teklifi reddederse eklenmek istenen hesap "Hakkında" bölümünde gözükecek, ancak, o hesaba ulaşma imkanı ortadan kalkacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.