Instagram karanlık mod (gece modu) nasıl kullanılır? Android ve IOS ayarları

Instagram karanlık mod (gece modu) nasıl kullanılır? Android ve IOS ayarları
Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf uygulaması Instagram'da da gece modu (karanlık mod) dönemi başladı. Kullanıcılar birkaç adımla uygulamayı siyah arka planla kullanabilecek. Instagram karanlık mod (gece modu) nasıl kullanılır? Android ve IOS ayarları haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca kullanıcısı bulunan ve her saniye binlerce fotorğafın yüklendiği Instagram yeni güncellemelerle kendisini daha cazip kılmaya devam ediyor. Programın son değişikliği ise gece modu oldu. Yayınlanan bildirimle birlikte kullanıcılar Instagram'ı karanlık modunda kullanabilecek. Şimdiden milyonların merakla öğrenmek istediği Android ve IOS ayarları haberimizde yer alıyor.
 


Instagram Android karanlık modu (gece modu) nasıl kullanılır? Android ayarları

Teknoloji dünyasının en popüler uygulamalarından Instagram, Android platformundan kolayca indirilebilmektedir. Ayarlar sekmesinden ekran seçeneğine gelip karanlık moduna geçiş yaptığınız takdirde Instagram da otomatik olarak siyah arka plana geçecektir. Ayar Instagram içinden ayrıca yapılmamaktadır.


instagram karanlık modu (gece modu)

Instagram IOS karanlık modu (gece modu) nasıl kullanılır? IOS ayarları

İnternet kullanıcıları arasında en çok indirilen ugyulamalardan biri olan Instagram iOS'ta da kullanılabilmektedir. Ancak Instagram karanlık modu ioS tabanlı telefonlarda henüz aktifleştirmedi. Eğer güncelleme gelirse son yenilkle birlikte aktif edilen karanlık modu seçildiği takdirde uygulama da siyah arka planla kullanılabilecek.


instagram karanlık modu (gece modu)

Tepki yağdı

Sosyal medyanın temel taşlarından birisini oluşturan Instagram'ın en son çıkardığı Android tabanlı cihazlar için gündeme getirdiği karanlık mod, İOS kullanıcılarını sinirlendirdi. Güncellemeyi yalnızca Android cihazlara açan Instagram, İOS yazılımını kullanan İphone ve İpad kullanıcıları tarafından eleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.