Instagram Postegro neden çalışmıyor çöktü mü? Google Play'de şoke eden görüntü

Instagram Postegro neden çalışmıyor çöktü mü? Google Play'de şoke eden görüntü
Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf uygulaması Instagram'da üçüncü parti eklentiler olarak kullanıcılara sunulan Postegro'ya erişim sağlanamıyordu. Gizli profilleri görüntüleme özelliği bulunan bu uygulama için birçok kişi Postegro neden çalışmıyor çöktü mü? gibi sorular sorarak yanıtını aradı. İşte yanıtı...

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram'da bazı özelliklerden faydalanabilmek adına eklentiler geliştiriliyor. Bunlardan en revaçta olanları ise gizli profilleri görüntüleme özelliği taşıyanlar. Üçüncü parti uygulama olarak Google Play'de yer alan Postegro, birçok kişi tarafından indirilip hesaplarıyla giriş yapılarak satın alınmıştı. Ancak sorun bundan sonra başladı. Birkaç gündür erişim sağlanamamakla birlikte hesaplara da giriş yapamadığını söyleyen kullanıcılar Postegro neden çalışmıyor çöktü mü? sorularını sorarak çözüm bulmaya çalıştı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Gizlilik kurallarına aykırı!

Instagram platformu için geliştirilmesine rağmen şirketin ve uygulamanın gizlilik kurallarını ihlal eden Postegro, dışarıya kapalı olan profillerin görüntülenmesi konusunda imkan sağlıyordu. Ödenen ücretle birlikte faydalanılabilen eklenti  geçtiğimiz günlerde ücretsiz erişime kapatılmıştı. Şimdi ise erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar paralarını ve hesaplarını geri istiyor.
 

postegro
 

Google Play'de de yok

Bu gelişmelerin ardından binlerce kişi hem internet sitelerinde şikayet konusu olarak Postegro hakkında birçok bildirimde bulunarak şirketin iade yapması gerektiğini ifade etti. Şu sıralarda uygulama Google Play'de de yer almıyor. Yükleme ekranına giren kullanıcılar "Maalesef, istenen URL bu sunucuda bulunamadı" ekranı ile karşılaşıyor. Postegro'nun yeniden aktif olup olmayacağı bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.