Instagram şifre işlemleri - Şifre nasıl değiştirilir - Şifremi Unuttum

Instagram şifre işlemleri - Şifre nasıl değiştirilir - Şifremi Unuttum
Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya mecralarından Instagram'da hesap güvenliği çok önemli. İlk madde de belirleyeceğiniz parola. Peki ya bu parolayı unutursanız? Instagram'da şifremi unuttum ve şifremi nasıl değiştirebilirim diyorsanız haberimizi okumanızda fayda var.

Dakikada belki de milyonlarca fotoğrafın paylaşıldığı, anlık hikayelerin gönderildiği, ticari gönderilerin oluşturulduğu Instagram'da bir milyarı aşkın kullanıcı bulunuyor. Sosyal medya platformlarına getirdiği yenilikle dünyanın dikkatini çekmeye devam eden Instagram'da kullanıcılar kimi zaman profilleri için belirledikleri şifreleri unutuyor. Bununla birlikte şifrelerini değiştirmek veya yenilemek gerekiyor. Peki bu nasıl yapılır? İşte anlatımı...

Instagram şifremi unuttum!
Eğer bir Instagram hesabına sahipseniz oluşturduğunuz profil için bir de şifre belirlemeniz gerekiyor. Parolanızı mümkün olduğunca tahmin edilmesi zor ancak sizin aklınızda kalabilecek bir tercihle oluşturmanız hesap için daha sağlıklı. Dünyada en çok kullanılan şifrelerin başında 123456  geliyor ve birçok kişi bu sebeple hesabını çaldırıyor.

Instagram şifresi nasıl değiştirilir?
Bunun için iki yol bulunuyor. Birisi cep telefonu diğeri ise bilgisayar. Temelde aynı adımlara sahipler ancak yine de anlatmakta fayda var.

Telefonunuzdan Instagram uygulamasına girdikten sonra 'şifremi unuttum' seçeneğine tıklayın. Burada sizden kullanıcı adı, telefon numarası ya da e-mail adresi istenecek. Doğru bildiğine inandığınız bilgileri doldurun ve yenileme metninin gelmesini bekleyin. Gelen linke tıklayarak şifrenizi yenileyebilirsiniz. Bu durum cep telefonu ve bilgisayarda aynı şekilde çalışmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.