Instagram test için kullanıcı arıyor

Instagram test için kullanıcı arıyor
Instagram, uzun süredir beta güncellemeler yayınlıyor. Şimdi de Instagram, yeni çıkan Alpha test süreci ile yeni özellikleri test edecek kullanıcılar arıyor.

Uzun bir süredir beta programa geçmiş olan Instagram, özellikleri sunduktan sonra, kullanıcıların kullamasını inceliyor. Instagram, yayınlanan güncellemelerde hesap değiştirme, birden fazla fotoğraf paylaşma ve benzeri özellikleri deniyor.Şimdi de Android Police tarafından oluşturulan Android Alpha test programında bir şirket çalışanı, test süreci oluşturdu. Alpha test süreci kapsamında kullanıcılara özellikleri test etmeleri için istekte bulunan Instagram'ın ortaya koyduğu postun adı "İstenilen Özellikler" olarak hemen değişti bile. 

Teste katılan kullanıcıların en çok talep ettiği özellik ise Regram. Regram, kullanıcılara, başka kullanıcıların paylaşımlarını paylaşma olanağı tanıyan bir özellik.

Techcrunch'ın haberine göre Alpha test programı iOS kullanıcılarına da gelebiliyor. Yalnızca test programına katılmak isteyen kullanıcıların gelen güncellemeyle Instagram'ı güncellemesi gerekiyor. Bu sayede kullanıcılar test programına katılabiliyor.

instagram test

instagram test

Test programından çıkmak isteyen kullanıcıların ise test sürümü yüklemesini kaldırması ve herkese açık sürümün yüklemesi gerekiyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.