Instagram Whatsapp özelliği ile geliyor! Son görülme nasıl kapatılır

Instagram Whatsapp özelliği ile geliyor! Son görülme nasıl kapatılır
Instagram bir özelliği ile daha bomba gibi geliyor. Çiftlerin boşanmasına dahil pek çok konuda hayatımıza entegre olan teknoloji devinde artık son görülme saati aktifleştirildi. Özellik Whatsapp'taki gibi bir temeli içermekle birlikte isteyen kulllanıcılar tarafından da kaldırılabilecek.

Facbeook Messenger, Whatsapp Messenger ve birçok soshbet programında aktif olan son görülme özelliği artık Instagram'da da geçerli. Fotoğraf kadar sohbet amacıyla da kullanılan Instagram'da artık kullanıcılar birbirlerinin uygulamaya son giriş saatini görüntüleyebilecek. Üstelik takibe de gerek kalmadan gerçekleştirilebilecek.

instagram

INSTAGRAM SON GÖRÜLME ÖZELLİĞİ NASIL KAPATILIR?
Belirttiğimiz gibi Instagram, WhatsApp’de ‘Son Görülme’ ve Facebook Messenger’da ‘Aktif olarak’ benzer bir yeni özellik test edildi. Uygulamanın Instagram Direk Mesaj bölümüne girerek erişilebilir. Kullanıcı uygulamada çevrimiçi olduğunda en son görüldüğü zaman gösteriliyor. ‘Şu an Aktif ‘, ‘Bugün aktifti’, ‘1 saat önce aktifti’, ’24 saat aktif’ gibi zaman aralıkları belirtiliyor. Seçenekler menüsünden aşağıdaki ekrana ulaşarak Instagram’ın son görülme özelliğini kapatabilirsiniz.

instagram

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.