iPhone 11 kaç lira? iPhone 11 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?

iPhone 11 kaç lira? iPhone 11 Türkiye satış fiyatı belli oldu mu?
Bugün tanıtılacak olan iPhone 11'in satış fiyatı ABD basını tarafından sızdırıldı. Peki iPhone 11 kaç lira? Türkiye'de kaç liradan satılacak ve hangi operatörler satabilecek? detaylar haberimizde.

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 11 için artık geri sayım başladı. Tanıtımına saatler kalan cihazın görücüye çıkmasına saatler kala fiyat bilgileri ortaya çıktı.

Daha önce yüksek bedelle piyasamızda satılan iPhone'un ABD'deki fiyatının vergiler dahil 10 bin lira olması bekleniyor.

iPhone 11 Pro modelinin fiyatının 12 bin lira (yaklaşık 2100 dolar), iPhone 11 Pro Max modelinin fiyatının da 14-18 bin lira (yaklaşık 3130 dolar) arasında değişeceği belirtiliyor.

iPhone 11 6.1 inçlik LCD ekrana sahip olacakken iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max’in 5.8-6.5 inçlik OLED ekranla piyasaya sürülecek.

Yeni iPhone'ların Türkiye'ye gelmesiyle birlikte iPhone XR ve iPhone XS modellerinde fiyatların düşeceği tahmin ediliyor.

iPhone 11 hangi operatörler satacak?
Apple'ın son çıkarmış olduğu telefonu tüm operatörlerin satabileceği ancak satış tarihlerinin değişebileceği dile getirildi.

iPhone 11 özellikleri neler?
Yeni iPhone'ların en dikkat çekici özelliği iletişimde çığır açacak olan 5G teknolojisini destekleyecek olması. Filmleri internet hızınızın desteklemesi halinde saniyeler içinde telefonunuza indirebileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.