iPhone 12 tasarımı için yeni görseller yayınlandı

iPhone 12 tasarımı için yeni görseller yayınlandı
Dünyanın en çok kullanılan telefon modellerinden biri olan iPhone'un yeni modeline ilişkin araştırmalar sürüyor. Son olarak piyasaya iPhone 11'i çıkaran ve büyük ses getiren Apple için şimdi de yeni cihazına ilişkin görseller yayınlandı. İşte iPhone 12 tasarımı...

iPhone 12 tasarımı merakla bekleniyor. Son olarak çıkardığı iPhone 11 ile dünyada büyük yankı uyandıran Apple'ın bundan sonraki cihazı için ortaya koyacağı tasarım da araştırılıyor. İddialara göre yeni model, iPhone 12 ve iPhone 12 Max 2, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max 3 arka kamera ve LiDAR tarayıcıyla kullanıcılarla buluşacak.

ShiftDelete'in haberine göre amiral gemisi model hakkında uzun zamandır haberler ve sızıntılar gündemi meşgul ediyor. Modelin tasarımı ve özellikleri için çok fazla iddia ortaya çıktı. Ancak iddia edilen tasarımların birbiriyle yakınlık gösterdiği görülüyor. Yakın zamanda duyurulması beklenen modelin tasarımı için yeni sızıntı geldi. Yeni görsel incelendiğinde oval köşelere sahip olan bir modelin kendini gösterdiği görülüyor. Bununla birlikte ekranın üst kısmında bulunan çentiğin, önceki modellere göre daha fazla küçültüldüğü görülüyor.

Görselleri paylaşan kaynağın iddiasına göre iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max ismiyle dört farklı model gelecek. Bu modellerin birincisi iPhone 12’nin ekranı 5.4 inç büyüklüğünde, 2340 x 1080 piksel çözünürlükte ve 475 ppi piksel yoğunluğunda olacağı söyleniyor. iPhone 12 Max modeli için de 6.1 inç büyüklüğünde, 2532 x 1170 çözünürlükte 460 ppi piksel yoğunluğunda bir ekran iddia ediliyor.

iphone 12 tasarımı

iPhone 12 tasarımı haberiyle birlikte üst modeller iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max ekranları için de iddialar geldi. iPhone 12 Pro için 6.1 inç büyüklüğünde, 2532 x 1170 piksel çözünürlükte ve 460 ppi piksel yoğunluğunda ekran iddia ediliyor. iPhone 12 Pro Max için de 6.7 inç büyüklüğünde, 2778 x 1284 piksel çözünürlüğünde 458 ppi piksel yoğunluğu iddiası var.

iPhone 12 Max haricindeki üç modelin daha önceden de olduğu gibi Samsung ekranla kullanıcılarla buluşması bekleniyor. Ancak iPhone 12 Max modeli LG ya da BOE tarafından üretilen ekranla kullanıcılarla buluşabilir. Ancak daha önceden ortaya çıkan haberlerde, BOE tarafından üretilen iPhone ekranlarının istenilen kalitede olmadığı söylenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.