iPhone XS Max Özellikleri ve fiyatları açıklandı

iPhone XS Max Özellikleri ve fiyatları açıklandı
Dünyanın en çok tercih edilen markalarından biri olan Apple yeni cihazlarını tanıttı. iPhpne XS Max'ın görücüye çıktığı akşamda önemli bilgiler verildi. Apple Evet'te tanıtılan telefonun özellikleri ve fiyatları açıklandı. Peki iPhone XS Max kaç liradan satılacak ve özellikleri ne? İşte detaylar...

Steve Jobs Theater'da klasikleşen cihaz tanıtımlarından birini daha dün gerçekleştiren Apple üç modelini teknoloji takipçilerine sundu. iPhone Xs, iPhone Xs Max (Plus), iPhone 9 (Xr) ile dünyanın karşısına çıkan firmanın cihazlarına ilgi büyüktü. Fiyatları ve özellikleri merak edilen telefonlar için Türkiye geliş tarihleri de araştırılıyor. 
 

iPhone XS Max (Plus) Özellikleri:


6.5 inç çentikli OLED ekrana sahip olan iPhone XS Max (Plus), 7nm üretim sürecinden geçen A12 Bionic (4 çekirdek GPU, 6 çekirdek CPU, nöral ağ) işlemcinden güç alıyor. 4GB RAM’e sahip olan ve arka yüzünde 12MP iki kamera (12MP geniş açı f/1.8, 12MP telephoto f/2.4), ön yüzünde de 7MP kamera taşıyan telefonun 64GB, 256GB ve 512GB dahili depolama alanı sunan üç modeli bulunuyor. Geçen senenin iPhone X’inde gördüğümüz gümüş ve siyah renk seçeneklerine ek olarak bayanlar kadar erkeklerin de beğendiği gold (altın) rengi ile büyülüyor iPhone XS Max. Stereo ses kaydı yeteneğine kavuşan iPhone XS Max, iPhone kullanıcılarının en büyük sorunu olan az kullanım süresine de çözüm getiriyor. Büyüyen ekran beraberinde daha büyük kapasiteli bataryayı getirmiş. Apple, her zaman olduğu gibi etkinlikte iPhone XS’lerin batarya kapasiteleri yerine kullanım sürelerini paylaştı lakin lansmandan birkaç gün sonra iPhone XS MAX batarya kapasitesi ortaya çıkacaktır. iPhone XS MAX, biyometrik güvenlik seçeneği olarak Face ID’yi kullanıyor. Daha hızlı yüz tanıma, birden fazla yüz tanılama gibi önemli iyileştirmeler içeren Face ID 2. versiyonu kullanan iPhone XS MAX, beklendiği üzere ekrana gömülü Touch ID’ye sahip değil. Ünlü analist Kuo da 2019 iPhone’larında da Face ID’nin devam edileceğini söylüyor.

Unutmadan, yeni iPhone XS’lerin çift SIM kart ve eSIM desteğiyle geliyor. Yeni iPhone X’lerin üç kamera ile geleceği tahmin ediliyordu; öyle olmadı. iPhone XS MAX’ın özellikle arka kamera kalitesi elbette daha iyi lakin çift arka kamera yerini koruyor. Büyük değişiklikleri 2019 iPhone’larda görmemiz kuvvetle muhtemel. Yazılım tarafında da iOS’un en güncel sürümü iOS 12 ile birlikte geliyor.

iPhone XS Max (Plus) Teknik Özellikleri
Ekran 6.5 inç, 2688 x 1242, 458ppi, OLED, Super Retina, Dolby Vision, HDR10, 120Hz
İşlemci Apple A12 Bionic (7nm) - 4 Çekirdek GPU 6 Çekirdek CPU
Kamera

Arka: 12MP geniş açı f/1.8, 12MP telephoto f/2.4

Ön: 7MP f/2.2

Ayarlanabilir arka plan bulanıklığı

Batarya (Pil) 3400 mAh (Tahmini) - iPhone X'dan 1.5 Saat Daha Uzun Pil Ömrü
Depolama 64GB / 256GB / 512GB
Güvenlik Face ID (Yeni nesil)
Bağlantı WiFi 802.11 ac, Bluetooth 5.0, NFC, Gigabit sınıf LTE, Çift SIM, eSIM
Renk Gümüş, Uzay Grisi ve Altın
Yazılım iOS 12
Fiyat 1099$

iPhone XS Max (Plus) Fiyatı:


Silver, Space Gray ve Gold renkleriyle bizleri karşılayan iPhone XS Max (Plus)’ın başlangıç fiyatı 1099$. iPhone XS MAX Türkiye fiyatı henüz belli değil; lakin en büyük rakibi Samsung’un amiral gemisi telefonu Note 9’un Türkiye fiyatının 9000 TL olması, iPhone XS MAX fiyatının Türkiye'de 10000 TL’den aşağı olmayacağını gösteriyor. iPhone XS MAX'ın çıkış tarihi ise her sene olduğu gibi öncelikle Amerika'da (28 Eylül). Ekim/Kasım ayında da Türkiye'de satın alınabilir olacaktır. Tamindir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.