iPhone xS ve xS Plus fotoğrafları sızdırıldı

iPhone xS ve xS Plus fotoğrafları sızdırıldı
Apple'ın tanıtmasına 10 günden daha bir kısa süre kalan xS ve xS Plus modellerinin ilk görüntüsü sızdırıldı. Peki yeni iPhone'lar nasıl? İşte detaylar...

Dünyanın en çok tercih edilen telefon ürünlerinin üreticisi olan Apple'ın yeni tanıtacağı modellere çok az bir süre kaldı. Yeni çıkacak olan Apple Watch'ın modeline dair sızdırmanın ardından bu kez de xS ve xS Plus için görüntüler internetteki yerini aldı. Milyonlarca kullanıcının sabırsızlıkla beklediği modeller için şimdiden büyük bir beklenti mevcut. Telefonların Türkiye'de de ne zaman satılacağı merak ediliyor.

Bilindiği üzere Apple, 12 Eylül’de düzenlenecek olan özel etkinlikte 3 yeni iPhone modeli tanıtacak. Bu modellerden ikisi premium segmentine hitap ederken, birisi ise LCD ekranlı daha ucuz bir varyasyon olacak.

Apple’ın iPhone Xs ve Xs Plus isimleriyle lanse etmesi beklenen premium modellerin 5.8 inç ve 6.5 inçlik ekranlarla gelmesi bekleniyor. Bu telefonlara ilişkin ilk görsel geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Yukarıda da görüldüğü gibi yeni nesil iki iPhone modeli aynı karede görünüyor. Muhtemelen bu görsel yeni iPhone modellerinin tanıtım sunumunda kullanılacak.

Görselden pek birşey belli olmasa da iPhone X’te gümüş rengindeki paslanmaz çelik çerçevenin, yeni modellerde altın renginde karşımıza çıkacağın görüyoruz. Muhtemelen bu ikinci bir opsiyon olarak kullanıcılara sunulacaktır.

Yeni nesil iPhone modelleri hakkında daha fazla bilgiyi 12 Eylül’de gerçekleşecek olan özel Apple etkinliğinde öğreneceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.