Iphone'ları kullanılamaz hale getiren SMS mesajı!

Iphone'ları kullanılamaz hale getiren SMS mesajı!
Geçtiğimiz günlerde Whatsapp üzerinde görülen siyah emoji ile birlikte gelen programın donması problemi SMS'e de taşındı. iPhone kullanıcıları dikkatli olmazsa telefonları bozulabilir.

Hackerlar bunu da yaptı. Telefonunuza gelen SMS'te yer alan siyah nokta şeklinde ikona tıkladığınızda telefonunuz kullanılamaz hale gelebiliyor.

iPhone'daki son hata milyonlarca insanı etkileyebilir. Kullanıcılara gönderilen büyük siyah bir mesaja tıklayan iPhone sahipleri telefonlarının kullanılamaz hale geldiğini görünce şoke oldu. Daha önce Whatsapp'ta da etkin olan bu sorunla beraber telefon bazı kullanıcılarda yavaş ve donarak çalışırken kiminde de tamamen çöküyor. Dünya devinin en popüler ürününün kullanan insanlar bu soruna çözüm bulunmasını istiyor.

iphone siyah nokta çıktı ne yapmam lazım

İŞTE ÇÖZÜMÜ

Bu tip bir şey başınıza geldiğinde kurtuluş yolu da yok değil. Öncelikle Mesaj uygulamasını kapamaya zorlayın; ardından 3D Touch'ı kullanarak Mesaj ikonuna tıklayıp yeni mesaj açmaya çalışın. Sorun böylece giderilmiş oluyor.  Apple sorunu düzeltecek herhangi bir güncelleme yayınlamadığından; başınıza gelmesi halinde mutlaka bu çözüm yolunu kullanın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.