NAMP - Not A Morning Person sahibi Yiğit Can Akkor'dan Yemeksepeti'ne tepki!

NAMP - Not A Morning Person sahibi Yiğit Can Akkor'dan Yemeksepeti'ne tepki!
Yemeksepeti ile anlaşmalı olan restoran sahibi Yigit Can Akkor, pazartesi günleri kapalı olmasına rağmen müşteri olarak işletmesinden sipariş verdi. Yemeksepeti tarafından bu kez işletmeci olarak aranan Akkor, durumun kendisinden kaynaklı bir sorun olmadığını, firmadan dolayı problem yaşandığını müşteriye bildirmesini istedi ancak bu kez de kendisine 'Restoran tarafından siparişiniz iptal etti' mesajı gönderildi. Akkor sosyal medyada yaşananları anlatırken bir daha artık sistemi kullanmayacağını söyledi.

Türkiye'nin lider yemek alışverişi firmalarından biri olan Yemeksepeti'nde her gün binlerce kişi sipariş veriyor. Bazı teslimatlarda oluşan sorunlar çeşitli sebeplerden dolayı iptal edilebiliyor. Bu andan itibaren sistemin göndereceği mesajlar devreye giriyor. Yiğit Can Akkor ise pazartesi günü kapalı olan işletmesi için verdiği sipariş sonrasında yaşanılanları anlattı.



Kendi işletmesinden sipariş verdi

Bugüne kadar pazartesi günlerinde çalışmayan işletmesi için dün sipariş veren Yiğit Can Akkor, "Siparişiniz hazırlanıyor" mesajını görünce şaşırdı. Ardından da telefonu çaldı. Bu kez restoran sahibi olarak arandığını ifade eden Akkor, siparişi gönderemeyeceklerini ve pazartesi günlerinde kapalı olmalarına rağmen bu durumun bir türlü düzeltilemediğini Yemeksepeti yetkilisine ileti. Konuşmanın devamında da “Lütfen sipariş veren müşteriye sorunun restorandan kaynaklı değil, Yemeksepeti’nden kaynaklı olduğu iletinki, restoranımız itibar kaybı yaşamasın” diyerek hatanın kendisinden kaynaklı olmadığını belitmesiyle 'Tabii ki böyle söyleneceğini, teknik aksaklık olarak iletileceğini' cevabını alınca telefonu kapattı. Müşteri olarak tekrar arandığında ise kendisine 'Restoran siparişinizi teknik bir sorundan dolayı iptal etti' denildi.



Artık kullanmayacağım

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Akkor; "Bundan sonra sosyal medya hesabından durumu anlatarak “Yemeksepeti’ni sipariş veren olarak uzun zamandır kullanmıyorum. En yakın zamanda resotan olarak da kullanmayacağım” dedi.


 

Mesaj yağdı

Akkor'un bu mesajından sonra Twitter kullanıcıları gönderinin altına adeta mesaj yağdırdı. Web sitesinin yazılımının değişmesi sonrasında birçok konuda görülen hatalara bu denli önemli bir olay da eklenince çok sayıda ileti yazıldı.

yemeksepeti

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.