Oppo Reno5 K 5G fiyatları ve özellikleri | Kaç GB hafızası ve RAM'i var?

Oppo Reno5 K 5G fiyatları ve özellikleri | Kaç GB hafızası ve RAM'i var?
Türkiye'de kısa sürede önemli bir pazar payı elde eden Oppo, yeni cihazı Reno5 K 5G'yi tanıttı ve satışa sundu. Teknoloji severler ve telefon hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler de araştırmalara başladı. Oppo Reno 5 5G fiyatları ve özellikleri haberimizde yer alıyor.

Çin menşeli telefon markalar arasına katıldıktan sonra adından söz ettirmeyi başaran Oppo yeni cihazını tanıtmış ve oldukça beğeni kazanmıştı. Geçtiğimiz hafta yapılan lansmanın ardından telefonun fiyatı da belirlenmişti. Cihazların satışına da başlandı. Yüksek performans sağlayacak bir cihazı daha piyasaya sunan Oppo iki varyant ve üç renk seçeneği ile Türkiye'de olacak. Oppo Reno5 K 5G fiyatları ve özellikleri haberimizde yer alıyor.


Oppo Reno5 K 5G fiyatları

Geçen hafta görücüye çıkan ve tanıtılan Oppo Reno5 K 5G'nin kaç liraya satılacağı da belirlenmişti. 8GB / 128GB ve 12GB / 256GB. İlk model 415 dolar (yaklaşık olarak 3100 Türk Lirası). İkinci model ise 460 dolar (yaklaşık olarak 3450 Türk Lirası) olarak açıklandı.


Oppo Reno5 K 5G


Oppo Reno5 K 5G özellikleri

Oppo Reno5 K 5G, Snapdragon 750G SoC’ye sahip. Cihaz Android 11 tabanlı ColorOS 11.1’i başlatıyor. 32 MP özçekim kamerası için sol üst köşede bir delik mevcut. Cihaz 6,43 “FullHD + 90Hz Süper AMOLED ekranla birlikte geliyor. Cihazın ekran kilidi kısmına gelirsek, telefonun kilidinin şifresiz açılması için altında bir ekran içi parmak izi tarayıcı mevcut. Arka tarafta, 8 MP ultra geniş, 2 MP makro ve 2 MP derinlik sensörlü dikdörtgen bir ada içinde 64 MP birincil kamera bulunuyor. Şarj kısmında ise bir USB-C bağlantı noktası üzerinden 65 W’a kadar şarj edilen 4.300 mAh pil mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.