PES 2019 ne zaman satışa çıkacak ve PS4, XboX One ile PC fiyatları kaç lira

PES 2019 ne zaman satışa çıkacak ve PS4, XboX One ile PC fiyatları kaç lira
Dünyanın en çok oynanan konsol oyunlarından biri olan Pro Evolution Soccer 2019 (PES 2019) oyuncularla buluşmak için gün sayıyor. Türkiye'de azımsanmayacak kadar bulunan PES kullanıcıları için fiyatlar açıklandı. Peki PES 2019 ne zaman satışa çıkacak ve PS4, XboX One ile PC fiyatları kaç lira olacak? İşte detaylar...

FIFA'nın çok gerisinde kaldığı öne sürülse de oynayanların vazgeçemediği PES 2019 bu sezon daha erken yayınlanacak. En büyük rakibi olan FIFA'ya karşı atak olarak da nitelendirilen Konami'nin en büyük projesi PES bu yıl daha fazla oyuncuya ulaşmak ve satış yapmak amacında. Bu sene ayrıca Şampiyonlar Ligi de lisanslı olarak oynanabilecek. Dah fazla stadyum ve logo lisansı oyuncuları bekliyor.

Konami’nin İngiliz devi Liverpool ile olan lisans anlaşması ise devam ediyor. Bu nedenle Liverpool, oyunda tam donanımlı olarak yer alacak. PES 2019’un kapağında ise Liverpool’dan Barcelona’ya astronomik bir ücret ile transfer olan Brezilyalı yıldız futbolcu Philippe Coutinho yer alacak. Özel versiyonun kapağında ise Beckham yer alacak.

pes 2019 çıkış tarihi

Uzun yıllar boyu Eylül ayı ortalarında çıkan seri, bu kez yaz sonunda geliyor. PES 2019 çıkış tarihi Avrupa için 30 Ağustos 2018, Amerika içinse 28 Ağustos olacak. Oyuna uzun zaman sonra karlı hava özelliği eklenmiş durumda. Artık kış atmosferini iliklerinize kadar hissedebileceksiniz. Yeni PES ile gelen özelliklerden biri de gözlemlenebilir yorulma oluyor. Bu aktif yorulma özelliği sayesinde oyuncuların performansı direkt olarak size ve maça yansıyacak. Yıldız oyuncularınızı maçlarda kullanırken çok daha dikkatli olmanız ve bu özelliğe karşı tetikte olmanız gerekiyor. Kısaca, koşma tuşuna çok fazla basmayın.

Sadece dijital olarak satışa sunulacak David Beckham Edition’da ünlü İngiliz oyuncu PES 2019 kapak yıldızı olacak. Ayrıca oyunu ön sipariş ile satın aldığınız takdirde, David Beckham’ın taranmış versiyonuna oyun içinden erişebileceksiniz. Ünlü oyuncunun oldukça gerçekçi bir biçimde PES’e aktarıldığını söylememize gerek yok herhalde.

PES 2019, ayrıca Enlighten yazılımı sayesinde 4K ve HDR desteğine de sahip olacak. Konami’nin açıklamasına göre Enlighten, PES 2019’un hiç olmadığı kadar iyi görünmesini sağlayacak. Konami’nin açıklamasına göre şu ana kadarki en iyi futbol deneyimini sunacak olan PES 2019, 30 Ağustos’ta satışa sunulacak.

Belçika Jupiler Pro Lig, Danimarka Süper Ligi, Rusya Premier Ligi, Portekiz Süper Ligi, Arjantin Quilmes Clásica Süper Ligi ve İskoçya Premier Ligi eklenen 7 yeni lisanslı ligi oluşturuyor.

pes 2019 çıkış tarihi

PES 2019 TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU
PES 2019 Türkiye fiyatı ne olacak diye merak ediyorsanız, yapımın ön siparişe özel fırsatları açılmış durumda. İşte tüm platformlarda PES 2019 fiyatı!
PlayStation 4

PES 2019 – 179 TL

David Beckham Edition – 209 TL

Legend Edition – 239

Xbox One

PES 2019 – 152 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.