PlayStation Plus 2018 Ocak ücretsiz oyunlar hangisi - PSN Plus ücretleri kaç lira

PlayStation Plus 2018 Ocak ücretsiz oyunlar hangisi - PSN Plus ücretleri kaç lira
Dünyanın en popüler oyun konsollarının başında gelen PlayStation için ocak ayından itibaren bedava olarak oynanabilecek oyunlar açıklandı. 2018'i karşılamaya hazırladığımız şu günlerde cihaz başından kalkamayacağınız yapımlar sizlerle olacak. İşte PlayStation 4 2018 Ocak bedava oyunları...

Sony dünyaca ünlü oyun konsolu PlayStation için bedava oyun indirme imkanını bu ay da sürdürüyor. Birbirinden kaliteli oyunların sunulduğu 2018'in ocak ayında bir kez daha uykusuz saatler oyun severleri bekliyor.

Sadece kişiler değil kurum ve kuruluşlar da 2018'i coşkuyla karşılamak için gayret gösteriyor. Sony yeni yılda PlayStation için başından kalkamayacağınız oyunları yeni yılın ilk günlerinden itibaren bedava indirmenize izin verecek.

Ocak ayında Playstation 4 konsoluna sahip Playstation Plus abonelerini bekleyen 2 muhteşem oyun; Deus Ex: Mankind Divided ve Batman: The Telltale Series.

Playstation 3 konsoluna sahip kullanıcılara ise verilen oyunlar; Sacred 3 ve The Book of Unwritten Tales 2.

Playstation Vita el konsoluna sahip kullanıcılar ise bu ay Psycho-Pass: Mandatory Happiness ve Uncanny Valley oyunlarına sahip olacaklar.

Playstation Plus aboneleri, 2018’e girerken bir ücretsiz oyuna daha sahip olacaklar.

2 Ocak ile 8 Mart arasında Playstation Plus oyuncuları, kendine özgü farklı mekaniklere sahip savaş oyunu Starblood Arena’yı ücretsiz olarak indirebilecekler. 

Oyunları ücretsiz olarak indirebilmeniz ve oynayabilmeniz için, yeni yıla yaklaşırken Playstation Plus aboneliğinizi yenilemeyi unutmayın!

PSN ücretleri kaç lira?
Aylık, 3 aylık ve yıllık fiyatlarda değişiklik yaşanmadı.

SDN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.