PlayStation Plus (PS Plus) 2020 aralık ayı bedava oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

PlayStation Plus (PS Plus) 2020 aralık ayı bedava oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Sony'nin son oyun konsolu PlayStation'un iki gün sonra tüm dünyada satışa sunulacak olması bu ay farklı bir heyecan yaratırken diğer yandan da PS Plus ile ilgili araştırmalar sürüyor. Yeni konsolun çıkması sebebiyle birçok kullanıcı PS Plus 2020 Aralık oyunları listesini öğrenmek istiyor. İşte detaylar...

Uzun süreli bir bekleyişin ardından PlayStation 5'i görücüye çıkaran Sony, iki gün sonra tüm dünyadaki kullanıcılarıyla buluşacak. 399 ve 499 euro karşılığındaki tercih edebileceğiniz seçeneklerle karşınıza çıkacak olan konsol ülkemizde ise 8299 TL'ye satılacak. Oyun severlerin ise en çok merak ettiği konuların başında PS Plus'ın bu ay vereceği ücretsiz oyunlar geliyor. Her ay bu imkanı sunan Sony yine oyuncuları sevindirecek gibi gözüküyor. PS Plus 2020 Aralık oyunları listesi ile ilgili olarak son bilgileri haberimizde okuyabilirsiniz.


Hangi oyunlar vardı?

Express.co.uk'un haberine göre PlayStation 4 kullanıcıları bu ay içerisinde Hollow Knight ve Shadow of War'ı indirebiliyor. Haberimizi yazdığımız sırada siz de eğer henüz bu bilgiye sahip değilseniz PS Plus ekranınızdan indirmeyi unutmayın. PlayStation 5'in ilk oyunu ise Bugsnax oldu.


PS Plus 2020 Aralık oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus Aralık ayı oyunları henüz açıklanmadı. Verilen bilgiye göre 25 Aralık'ta yılın son ayının ücretsiz indirilebilecek oyunları hakkında bilgi verilecek. Konsol sahipleri ya da satın almak isteyenler haberimizi takip edebilirler. Açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.