PlayStation Plus (PS Plus) 2020 temmuz ayı bedava oyunları | Ps4 ücretsiz oyun indir

PlayStation Plus (PS Plus) 2020 temmuz ayı bedava oyunları | Ps4 ücretsiz oyun indir
PlayStation 5'i tanıtarak yeni bir döneme başlayan Sony'de temmuz ayından beklentiler yüksek. PlayStation 4 oyuncuları şimdiden temmuz ayı PlayStation Plus ücretsiz oyunları için sabırsız. İşte Sony'nin bu ay PlayStation 4 için sunduğu ve bedava indirilebilecek oyunlar listesi..

Sony dünyanın en çok tercih edilen sanal platformlarından olan PlayStation Plus (PS Plus) için 2020 Temmuz ayı bedava indirilebilecek oyunlar listesinin açıklanması bekleniyor. PS4 platform için oynanabilecek oyunların listesi haberimizde.


PS Plus üyeliği nasıl alınır?

Milyonlarca kullanıcıyla aynı platformda yer almak ve onlarla iletişime geçip karşılıklı oynayabilmeniz için PS Plus üyeliği şart koşulmaktadır. Bunun için izlemeniz gereken iki yol vardır. Bunlardan ilki Sony'nin kendi sitesinden PS Plus sekmesine tıklayarak üyeliğinizi başlatmaktır. Tanımladığınız mail ve şifreyle birlikte konsolunuzdan bilgileri girdiğinizde üyeliğiniz aktifleştirilecektir. İkinci husus ise konsolun kendisidir. Konsol üzerindeki menüden üst sekmelere gelip PS Plus üyeliğine tıklayarak paket seçiminizi yaparak üyelik başlangıcı yapabilirsiniz. Ayrıca çeşitli teknoloji firmalarından da şifre paketleri alabilirsiniz.



 

2020 PS Plus üyeliği kaç lira?


PS Plus üyeliği olarak dört paket bulunmaktadır. Bunlardan ilki kullanıcıların PS Plus'u tanıması ve öğrenmesi adına verilen 14 günlük deneme paketidir. Bu dönemde herhangi bir ücret ödenmez. Deneme sürecinin ardından 1, 3 ve 12 ay olmak üzere üç seçenek daha kullanıcıların satın alabilmesi için hazırlanmıştır. PS Plus 1 aylık üyeliği 23,99 TL, 3 aylık üyeliği 74,99 TL ve 12 aylık paket 179,99 TL'dir.

 


2020 PS Plus Temmuz ayı ücretsiz oyunları

Sony henüz yeni oyunlarını açıklamadı. Oyuncular sabırsız bir şekilde bekliyor. Geçtiğimiz ay verilen oyunlar milyonlarca kişi tarafından sevinçle karşılanmıştı. Yeni ayın oyunları açıklanınca haberimizde yer alacak. Tahmin olarak ise yurt dışı kaynaklarda The Last Of Us, Hellblade: Senua’s Sacrifice ve LEGO Star Wars: The Force Awakens'in PlayStation Plus ücretsiz oyunları arasında yer alacağı belirtiliyor.


Sony, PlayStation kullanıcılarına PlayStation Plus adında ücretli bir abonelik servisi sunuyor. PlayStation Plus abonelerine, her ay Sony tarafından 2 adet oyun ücretsiz olarak veriliyor. Bunun dışında da çevrimiçi oyunlara katılma gibi avantajlar sunan hizmet, konsol kullanıcılarından çok büyük ilgi görüyor. Sony, bu kapsamda aboneliğin bir parçası olarak gelecek ay kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak oyunları açıkladı.

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte daha ilgi çekici oyunlar sunduğu bilinen Sony, bu ay da adeta bombayı patlattı. Star Wars Battlefront II ve Call of Duty: WWII olmak üzere iki yüksek kaliteli oyun, PlayStation Plus kullanıcıları tarafından ücretsiz olarak indirilebilecek. Kullanıcılar kütüphanesine ekledikleri oyundan PlayStation Plus abonelikleri devam ettiği sürece yararlanabilecek.

Gişede çok büyük başarılara imza atan Star Wars serisinin oyun dünyasında tekrar canlandırdığı oyun Star Wars Battlefront II, seride en çok satan oyun olarak biliniyor. Birçok kullanıcı tarafından memnuniyetle karşılanan oyun, Star Wars evreninde geçiyor. Luke Skywalker, Kylo Ren gibi ikonikleşmiş karakterler oyunda sizi bekliyor. Oyun, 2 Temmuz'dan itibaren PlayStation Plus kullanıcılarının erişimine açılacak.

Oyun sektöründe efsane hâline gelmiş serilerden biri olan Call of Duty'nin en popüler oyunlarından Call of Duty: WWII, bu ay PlayStation Plus kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulan oyunların arasında bulunuyor. Geçmişteki olaylara tanıklık edeceğiniz oyunda, cephenin önemli bir parçası hâline gelerek aksiyonu iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Oyunda, arkadaşlarınızla birlikte savaşabileceğiniz çevrimiçi mod da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum