PlayStation Plus (PS Plus) kasım ayı bedava oyunları

PlayStation Plus (PS Plus) kasım ayı bedava oyunları
Teknoloji meraklılarının sabırsızlıkla beklediği PS Plus kasım ayı oyunları için geri sayım devam ediyor. İşte Sony'nin bu ay PlayStation 4 için sunduğu ve bedava indirilebilecek oyunlar listesi..

Sony dünyanın en çok tercih edilen sanal platformlarından olan PlayStation Plus (PS Plus) için 2019 kasım ayı bedava indirilebilecek oyunlar listesinin açıklanması bekleniyor. PS4 platform için oynanabilecek oyunların listesi haberimizde.


PS Plus üyeliği nasıl alınır?

Milyonlarca kullanıcıyla aynı platformda yer almak ve onlarla iletişime geçip karşılıklı oynayabilmeniz için PS Plus üyeliği şart koşulmaktadır. Bunun için izlemeniz gereken iki yol vardır. Bunlardan ilki Sony'nin kendi sitesinden PS Plus sekmesine tıklayarak üyeliğinizi başlatmaktır. Tanımladığınız mail ve şifreyle birlikte konsolunuzdan bilgileri girdiğinizde üyeliğiniz aktifleştirilecektir. İkinci husus ise konsolun kendisidir. Konsol üzerindeki menüden üst sekmelere gelip PS Plus üyeliğine tıklayarak paket seçiminizi yaparak üyelik başlangıcı yapabilirsiniz. Ayrıca çeşitli teknoloji firmalarından da şifre paketleri alabilirsiniz.



 

2019 PS Plus üyeliği kaç lira?


PS Plus üyeliği olarak dört paket bulunmaktadır. Bunlardan ilki kullanıcıların PS Plus'u tanıması ve öğrenmesi adına verilen 14 günlük deneme paketidir. Bu dönemde herhangi bir ücret ödenmez. Deneme sürecinin ardından 1, 3 ve 12 ay olmak üzere üç seçenek daha kullanıcıların satın alabilmesi için hazırlanmıştır. PS Plus 1 aylık üyeliği 23,99 TL, 3 aylık üyeliği 74,99 TL ve 12 aylık paket 179,99 TL'dir.

 


2019 PS Plus kasım ayı ücretsiz oyunları

Nioh ve Outlast 2* Kasım ayında PlayStation Plus abonelerini bekliyor olacak. Her iki oyun da kendi türlerinde oldukça popüler yapımlar. 2017 yılında yayınlanan Nioh, RPG türünün son yıllardaki en sevilen yapımlarından birisi olmuştu. 

*Outlast 2, TR PSN'de yer almıyor. Outlast 2 yerine Türkiye'de muhtemelen farklı bir oyun verilecek ancak bu konuda henüz açıklama yapılmadı.

Nioh ve Outlast 2, 5 Kasım itibarıyla indirilebilir olacak. Bu tarihe kadar geçtiğimiz ayın oyunlarını indirebilirsiniz. Ekim ayında The Last of Us Remastered ve MLB The Show 19 verilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum