Redmi Note 7'nin stokları 20 dakika dayanabildi!

Redmi Note 7'nin stokları 20 dakika dayanabildi!
48 MP'lik kamerasıyla herkesi hayran bırakan Redmi Note 7'nin satışı piyasaya sunulduktan 20 dakika sonra durduruldu. Sebebini şirketin CEO'su açıkladı.

Orta segment telefonlar arasında kamerasıyla ön plana çıkan, göz damlası çentiği ve çerçevesiyle beğeni toplayan Redmi Note 7'ye büyük bir ilgi bekleniyordu.

Telefona olan ilgi tam da tahmin edildiği gibi oldu. Duyurulmasının üzerinden 5 gün geçtikten sonra ön siparişe açılan Redmi Note 7, sadece 20 dakika satışta kaldıktan sonra bir anda geri çekildi. Herkes durumun nedenini merak ederken, ilgili açıklama Redmi CEO'su Lu Welbing'den geldi.

Weibing, ilk etapta binlerce Redmi Note 7 hazırlamalarına rağmen, ön siparişlerin beklentilerini çok aştığını belirtti. Mevcut stok durumunun ön siparişlerin çok gerisinde kalacağını gördükleri anda satışı durdurduklarını belirten Welbing, stok durumunu istenen seviyeye çektiklerinde ön siparişe devam edeceklerini açıkladı.

Redmi Note 7, 3 GB RAM’li sürümü için 999 Çin Yuanı (~808 TL); 4GB RAM’li sürümü için 1199 Çin Yuanı (~970 TL); 6GB RAM’li versiyonu için ise 1399 Çin Yuanı (~1.132TL) fiyatla ön siparişe sunulmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.