Sony PlayStation 5 DualSense kaç lira? DualSense fiyatları - PS4'te çalışır mı?

Sony PlayStation 5 DualSense kaç lira? DualSense fiyatları - PS4'te çalışır mı?
Dünyanın en çok kullanılan oyun konsolunun yaratıcısı Sony, PlayStation 5'i satışa çıkarmaya hazırlanırken onu yönlendirecek olan DualSense'nin fiyatı da merak konusu. Peki harici bir DualSense almak isteyen kaç lira ödeyecek? DualSense kaç lira? DualSense fiyatları haberimizde yer alıyor. DualSense PS4'te çalışır mı?

Dijital ve CD'li sürümleri ile birlikte satışa sunulacak olan Sony PlayStation 5 için geri sayım devam ediyor. Vergilerle birlikte Türkiye satışı da 8 bin 299 TL olarak açıklanan konsolun en önemli aksesuarlarından biri olan DualSense'nin fiyatı da merak konusu olarak karşımıza çıkıyor. Binlerce kişi DualSense kaç lira? sorusunu sorarak cevabını öğrenmeye çalışıyor.


 

DualSense kaç lira?

Diğer yandan PlayStation 5'in en çok konuşulan aksesuarlarından biri olan kontrolcü DualSense'in Türkiye fiyatı da belli oldu. PS5'i satın alanlar, bir adet de DualSense'i edinmiş olacak. Ancak ikinci bir DualSense'i almak isteyen oyuncuların 1099 TL ödeme yapması gerekecek. PlayStation 5 ile birlikte gelecek olan diğer aksesuarların fiyatları da henüz belli olmadı.


ps5 dualsense


DualSense PS4'te çalışır mı?

PlayStation 5'in öne çıkan özelliklerinden biri olan DualSense, PS4 ile uyumlu değil. Ancak kontrolcünün PS3 ve hatta Nintendo Switch ile bile çalışabiliyor olması sürpriz bir durum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum