Sony Playstation 5 ne tanıtımı (lansmanı) saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle | Çıkış tarihi ve fiyatı

Sony Playstation 5 ne tanıtımı (lansmanı) saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı izle | Çıkış tarihi ve fiyatı
Dünyada milyonlarca oyuncuyu bir araya getiren Sony'nin yeni konsolu görücüye çıkıyor. Yıllardır kullanılan PlayStation 4'ün ardından yeni model tanıtılacak. Oyun severlerin sabırsızlıkla ve merakla beklediği Sony Playstation 5 tanıtımı saat kaçta ve hangi kanalda? Sony Playstation 5 ne zaman çıkacak ve fiyatı kaç lira? İşte detaylar...

Sony'nin uzun süredir oyuncuları sabırsızlandıran yeni oyun konsolu PlayStation 5 için beklenen gün geldi çattı. Sony'nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre bu akşam tanıtım gerçekleştirilecek. Oyun severler de bu açıklama sonrasında tanıtımı canlı izlemek ve tüm bilgileri edinmek adına takip etmek adına araştırmalarda bulunuyor. Peki Sony Playstation 5 tanıtımı saat kaçta ve hangi kanalda? Sony Playstation 5 ne zaman çıkacak ve fiyatı kaç lira? İşte detaylar...
 

Sony Playstation 5 ne tanıtımı saat kaçta ve hangi kanalda?

Dünyada milyonlarca belki de milyarlarca kişinin ilgilendiği, oynadığı ve ilgi gösterdiği PlayStation'un yeni cihazı bu akşam görücüye çıkacak. Saat 23:00'te başlayacak olan tanıtım yayınını canlı olarak Sony'nin resmi kanallarından ve sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.
sony playstatipn 5
 


Sony Playstation 5 ne zaman çıkacak ve Türkiye'de kaç lira?

Bu akşam gerçekleştirilecek lansmanda yeni nesil konsolların ne zaman satışa sısunulacağının ve fiyatlarının kaç lira olacağının açıklanması bekleniyor. Türkiye'de ise eklenecek vergilerle birlikte çıkış fiyatının üzerinde bir seviye olması muhtemel. Bu bilgiler açıklandığı takdirde haberimizde yer alacak.

sony playstation 5 dual sense


PlayStation 5 nasıl olacak?

Sony, sürpriz bir hamleyle geçtiğimiz haftalarda PlayStation 5'in oyun kolu olacak olan Dualsense'i ortaya çıkardı. Sony'nin Hürriyet'in haberine göre geçtiğimiz haftalarda resmi blog sayfasında yayınlanan görüntü ve bilgilere göre DualSense, oyunlara yeni his boyutu katması için geliştirildi. Joystick ve mikrofon tuşları siyah renkte bırakılırken, DualSense'in ağırlıklı olarak beyaz renkte olduğu dikkat çekiyor. Dokunmatik yüzey yine mevcut ve tetik tuşlarının da siyah detaylara sahip olduğu görülüyor. DualSense'in bir diğer yeniliği ise titreşim seviyesinin daha fazla olması. Oyundaki sahneye göre titreşim hissinin DualSense ile en iyi şekilde verilmesi hedefleniyor. DualSense'te pek çok tuş aynı görevi görüyor; ancak Share tuşu, yerini Create tuşuna bırakmış. Kullanıcılar bu tuşa bastığında oyun yayınlarını kaydedebiliyor veya diğer herkesle paylaşabiliyor. DualSense'e dahil edilen hoparlör ve mikrofon da kulaklığa gerek olmadan kullanıcıların sohbet edebilmesine imkan tanıyacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.