Soptify iPhone'da değişiyor! İşte yeni tasarımı

Soptify iPhone'da değişiyor! İşte yeni tasarımı
Yüz milyona yakın kullanıcısıyla dünyanın en popüler müzik platformlarından biri olan Spotify yeni tasarımla gelmeye hazırlanıyor. İşte Spotify'ın yeni görünümü.

Ücret karşılığında verdiği müzik hizmetiyle milyonlarca kişinin indirdiği Spotify iOS platformunda yeni tasarımıyla kullanılabilecek. iPhone'lar için karar veirlen yeni tasarım ve bir dizi değişiklikle birlikte uygulamanın daha fazla beğeni ve keyifle kullanılmasıb ekleniyor. Üzerinde geliştirilmekte olan tasarımda ilk göze çarpan durum ise oyntma kontrolü.

Bunun yanı sıra Spotify, şarkıların sözlerini ve hikayelerini görebilmeyi sağlayan "Behind The Lyrics" özelliğini de geliştirmek için çaba sarfediyor. Spotify bu özelliği oynatma kontrollerinin altına yerleştirmişti ancak istenildiği gibi çalışmıyor ve tüm şarkıların sözlerini göstermiyordu.

Yeni arayüz kademeli olarak kullanıcılara sunulmaya başladığından şu an Spotify'ınız değişmediyse şaşırmayın; bir süre sonra gelecek minik bir güncelleme ile siz de Spotify'ı en yeni yüzüyle kullanabileceksiniz. Android cihazlar için ise böylesi bir değişiklik yakın zamanda beklenmiyor. Hürriyet

spotify yeni tasarım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.