Spotify uygulamadan atıyor! Spotify çöktü mü neden açılmıyor?

Spotify uygulamadan atıyor! Spotify çöktü mü neden açılmıyor?
Milyonlarca kullanıcısı bulunan müzik platformu Spotify uygulamadan atıyor hatası ile gündemde. Başarılı müzik uygulamasında yaşanan bu hata sonrasında milyonlarca kişi Spotify çöktü mü, neden açılmıyor?' gibi aramalarla problemin nedenini öğrenmeye ve ne zaman sorunun giderileceğine dair bilgi edinmek isteniyor. öteki yandan bu hatanın sadece Android'de yaşandığı iddia ediliyor.

Dünyanın en çok kullanılan müzik uygulamalarından biri olan ve ülkemizde de çok sevilen uygulamalarından Spotify bugün üyelerinin karşısına sürpriz bir hata ile çıktı. Birçok kişi Twitter ve Instagram üzerinden, 'Spotify'a erişim konusunda problem yaşadığını dile getiriyor. Birçok ülkede yaşanan Spotify uygulamadan çıkma hatası ya da Spotify çökme sorunu ardından gözler Spotify'dan yapılacak açıklamaya çevrildi. Konuya ilişkin Spotify yönetiminden bir açıklama gelmedi ancak yapılan güncelleme nedeniyle Spotify'ın kendi kendine kapandığı iddia ediliyor.

SPOTIFY İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI
Spotify kendi kendine uygulamadan atıyor noluyor ya dün tiktok bugün spotify yarın da twitter böyle olursa biz nerede dert ortağı bulacağız

#spotify güncelleme gelince çöktü mü noldu ya

Sadece uçuş modu ya da internetsiz çalışıyor?

#Spotify ben daha fazla reddedilmeyi kaldıramam sen bilirsin

stemem dünyaları bana spotimi geri verin #Spotify

Çok değer verince spotin bile gider işte #Spotify

Tam evden çıkacakken çökme bari. #Spotify

#spotify yeter artık çökme bıktım senden

Sende mi bir başıma bıraktın beni. Sevinç gözyaşı döken yüz #spotify

SPOTIFY NEDİR?
Spotify İsveçli bir müzik veri akışı ve podcast servisi olup aralarında Sony, EMI, Warner Müzik Grubu, The Orchard ve Universal'in de bulunduğu bir dizi seçkin bağımsız plak şirketlerinden seçilmiş müziklerin sınırsızca dinlenmesine izin vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.