Steam kış (Noel) indirimleri belli oldu - Hangi oyunlar ucuza alınabilecek

Steam kış (Noel) indirimleri belli oldu - Hangi oyunlar ucuza alınabilecek
Önemli orandaki indirimlerle oyun severleri memnun eden Steam bu kış için de büyük fırsatları platformunda yayınlıyor. Bugünden itibaren başlayan indirimlerde birbirinden önemli oyunlar yer alıyor. PC platformunda oynanabilen oyunlarla milyonlarca kişiye hitap eden teknoloji devine şimdiden büyük rağbet var.

2018'e sadece 10 gün kaldı. Büyük indirimlerle pek çok firma gibi kullanıcılarına hitap eden Steam'de yılbaşı fırsatı bomba gibi geldi. Şimdiden heyecanlı bir şekilde yeni oyunlar almak isteyen oyun severler steam.com üzerinden indirimlere göz atmaya başladı. Steam en son Black Friday'de getirdiği fırsatlarla müşterilerini sevindirmiş ve yüzde 90'a kadar indirim uygulamıştı.

4 büyük indirim döneminden biri olan Kış İndirimleri her yıl olduğu gibi Sonbahar yada Black Friday(Kara Cuma) dönemi indirimlerinden çok daha kapsamlı ve büyük olacak. Bizlerde her zaman yaptığımız gibi elimizden geldiğince bu indirimlerdeki kaçırmamanız gereken fırsatları sizlere ulaştırmaya çalışacağız. GTA 5’in bu yılbaşında da en azından %50 indirime girmesi bekleniyor.

STEAM

Valve tarafından yapılan açıklamaya göre, Steam Kış indirimleri 21 Aralık 4 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek. Sizlere şimdiden büyük ihtimalle, Middle Earth: Shadow of War %40, The Witcher III: The Wild Hunt %60 indirime gireceğini söyleyebilirim. Ancak bende dahil olmak üzere herkes gözlerini PUBG oyununa dikmiş durumda, belkide stabil sürüm yayınlanması ile Kış İndirimlerinin aynı güne denk gelmesi bizlerin yüzünü güldürecek bir indirimi beraberinde getirebilir.  WEBTEKNO

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.