Türk Telekom (TTNET) Milletvekili tarifesi nedir? Abonelik kaç lira

Türk Telekom (TTNET) Milletvekili tarifesi nedir? Abonelik kaç lira
2019 yılında çıkardığı tarifelerle dikkat çeken ve tepki toplayan Türk Telekom şimdi de Milletvekili Tarifesi ile gündemde. Milletvekillerine tanınan ayrıcalıklı fiyat halkı isyan ettirdi.

Dünyanın en pahalı internet tarifelerinden birine sahip olan Türkiye'de milletvekilleri için oluşturulan paket herkesi şoke etti. Vatandaşlara sunulan ücretler ve özelliklere göre vekillerin çok daha az bir fiyatla sanal dünyaya erişme imkanı sosyal medyada günün gündemi haline geldi.

Türk Telekom Milletvekili Tarifesi nedir?
Türkiye'nin en popüler internet şirketlerinden biri olan Türk Telekom'un milletvekillerince kullanılması için hazırlanan pakettir. Kullanmak isteyen milletvekilleri 4440375 veya Türk Telekom mağazalarından üyeliklerini açtırabilirler.

Türk Telekom Milletvekili Tarifesi kaç lira? Özellikleri nedir?
12 Ay Taahhütlü Ücret 29 TL; Şebeke içi 5.000 dakika; Diğer Operatör ve Sabit Hatlar Yönüne 3.000 dakika; Her yöne 1.000 SMS ; 20 GB internet ​​​​​ Dakika aşımı 56,70 Kr/Dk olarak güncellenecektir. SMS aşımı 40,75 Kr/SMS olarak güncellenecektir. Data aşımı 6 KR/MB olarak güncellenecektir.​​​​

Her Yöne Arama Kapsamı
Her yöne aramalar yurtiçi olmak şartıyla şebeke içi, ev, iş, diğer operatörler ve Türk Telekom ile anlaşmalı sabit telefon hizmeti veren işletmeci yönlerini kapsar.
Tarife kapsamında numara taşıma, yeni hat tesisi, faturasız ve faturalı tarifelerden geçiş ile diğer operatöre numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içerisindeki tüm faydalar bittiyse aylık ücret tam, bitmediyse aylık ücret gün bazlı hesaplanılarak yansıtılır.
Tarife değişikliği yapıldığında eski tarifede 15 günden fazla kalındıysa tarife aylık ücretinin tamamı, 15 günden az kullanım yapıldığında tarife faydalarının tamamı bittiyse tam, bitmediyse aylık ücretin gün ile orantılı kısmı yansıtılacaktır. Geçiş yapılan yeni tarifede ise yine tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içerisindeki tüm faydalar bittiyse aylık ücret tam, bitmediyse aylık ücret gün bazlı hesaplanılarak yansıtılır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.