Turkcell Bedava İnternet Kampanyası | 2019 Turkcell internet hediyesi

Turkcell Bedava İnternet Kampanyası | 2019 Turkcell internet hediyesi
Türkiye'nin dev operatörlerinden Turkcell, 2019 yılında bedava internet veriyor. Bu da birçok kullanıcının dikkatini çeken 2019 bedava internet kampanyası ile ilgili detayları sizler için derledik. Peki Turkcell bedava internet nasıl yapılır?

Yılın sonuna doğru yeni aboneler kazanmak ve mevcut üyelerini de elde tutmak isteyen Turkcell yeni bedava internet kampanyaları ile karşımızda. Kullanıcılar da Turkcell bedava internet kampanyasından faydalanmanın ve GB'larca keyif yapmanın yollarını arıyor. 2019 Turkcell internet kampanyasına katılım şartları ve bedava internet koşullarını sizler iin derledik.

Şimdi Türkcell'i ol ve Yarı Yıl kampanyaları sonrası Turkcell bir kampanya daha duyurdu. Turkcell son duyurduğu kampanya Sen Yap Diye kampanyası oldu. Turkcell Bedava internet paketleri 2019 en çok merak edilen paketi sizin için araştırdık. İşte bedava internet paketi.

Turkcell Bedava internet paketleri yenilendi

Turkcell'den 25 GB bedava internet kampanyası. 10 Kasım 2019 tarihine kadar Turkcell bedava internet dağıtıyor. Hem faturalı hem faturasız müşterilerinin yararlanabileceği 6 hafta sürecek kampanyasında 25 GB bedava internet kazanmak mümkün. 

Turkcell Sen De Yap 25 GB internet nasıl yapılır?

Turkcell Sen De Yap bedava internet paketlerine BİP'ten ulaşabilirsiniz. Bip'te Senyapdiye kanalını takip eden herkese Turkcell'den Bedava internet kazanma şansı var. Sizde hemen senyapdiye kanalını takip ederek 25 GB bedava internetin sahibi olabilirsiniz.

Bip uygulamasından kanalı takip edenler için 3 GB internet her başvurana verilebiliyor. Ayrıca hafta hafta bedava internet kazanabilirsiniz. 19-26 Ağustos hediyeleri arasında 3 GB internet kazandırıyor. Toplamda 6 hafta sürecek ve 3-10 Kasım 2019 tarihinde 10 GB kadar bedava internet kazanabilirsiniz. BOXER DERGİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.