Twitter'da kronoloji dönemi

Twitter'da kronoloji dönemi
140 karakterlik tabusunu iki katına çıkararak 280 üzerinden hizmet veren Twitter yeniliklerine devam ediyor. Uzun süre girilmeyen uygulama veya masaüstü versiyonlarda çıkan “Önce en iyi Tweetleri göster” uyarısıyla gösterilen mesajlar daha önceki paylaşımları görmenize engel olmayacak.

Bilindiği üzere Twitter’da “Önce en iyi Tweetleri göster” şeklinde zamandan bağımsız bir sıralama şekli bulunuyor. Bunun haricinde ise timeline üzerinde daha alt kısımlara kaçırılan paylaşımlar yine zamandan bağımsız şekilde konumlandırılıyor. Çoğu kullanıcı bu sıralamadan memnun olsa da büyük bir kitle daha farklı bir anasayfa istiyor.

@TwitterSupport isimli resmi hesap tarafından yapılan duyuruya göre kullanıcılarına yeni bir seçenek sunulacak. Önümüzdeki hafta kullanıma açılacak olan bu özellik sayesinde kullanıcılar artık sadece paylaşılma zamanına göre anasayfayı görüntüleyebilecek.

Söz konusu yeni özellik bir opsiyon olarak sunulacağı için isteyen kullanıcılar bu özelliği aktifleştirmeyebilir. Burada Twitter’ın vurguladığı şey, Twitter deneyimini herkes için en iyi seviyeye getirmek. Bu sayede kullanıcılara kendi timeline görünümlerini özelleştirme imkanı tanınacağı söyleniyor.

Yeni özellik kullanıma açıldıktan sonra kullanıcılar, timeline yani Twitter anasayfa görünümlerini isterlerse kronolojik olarak sıralanmış son paylaşımlara göre, isterlerse de eski şekilde görüntüleme imkanına sahip olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.