Twitter'da nasıl renk değiştirilir? Twitter tema ayarları nasıl yapılır

Twitter'da nasıl renk değiştirilir? Twitter tema ayarları nasıl yapılır
Yeni görünümü ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya başlayan Twitter'da bazı özellikler de şimdiden adından söz ettirdi. Onlardan biri de profillerin tamamen renklendilebilmesi. Peki Twitter'da renk nasıl değiştirilir? Karanlık mod nasıl aktif edilir? İşte detaylar...

Milyonlarca kullanıcısının bulunduğu mikro blog sitesi Twitter'da kabuk değişimi yaşanıyor. Üyelerini de elde tutmak isteyen sosyal medya platformu yeni bir tasarımla yoluna devam edecek. Bir kısım kullanıcılara görünen yeni dizaynda mobil uyumluluk göze çarpıyor. Daha kullanışlı bir hale gelen Twitter'da kullanıcıların tüm profillerini renklendirebilmesine de imkan sunuluyor.

Twitter'da renk nasıl değiştirilir?
Kullanıcılar daha önce profillerinde değiştirebildikleri link renkleri için birkaç adımda işlem uygulamanız gerekiyor. Soldaki menüden Ekran seçeneğine tıklamalısınız. 

twitter renk değişimi

Ardından görünümü özelleştir başlığı altında yer alan seçeneklere göre tercihinizi yapabilirsiniz. Mavi, sarı, kırmızı, mor, turuncu ve yeşil renklerine izin verilen Twitter'da yazıların boyutlarını da buradan ayarlayabilirsiniz.

twitter renk değiştirme

Karanlık mod ise farklılaştırıldı. Loş ve ışıklar kapalı modunda karşımıza çıkan seçeneklerden ayarlarınızı yapabilir ve hesbaınıızı kullanabilirsiniz.

"Twitter'da renk nasıl değiştirilir?" sorusunu soran kullanıcılar için oluşturduğumuz haberde tüm bilgileri burada bulabilirsiniz.

Yeni görünüme genel bakış
Geçtiğimiz günlerde teknik bir sorundan dolayı dünya genelinde erişim sorunu yaşıyan Twitter, yeniden tasarım değişikliğine gitmeye karar verdi.

Şirket bu kez masaüstünden Twitter'a girenleri yeni yüzüyle karşılamaya başladı. Bu tasarımın mobil uygulama ile de uyumlu olması dikkatlerden kaçmazken, konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamada Twitter'ın daha hızlı çalışması ve kişilleştirme söz konusu olduğunda kullanıcılara daha çok seçenek sunmak için bu tasarım değişikliğine gidildiği belirtildi.

Yeni tasarıma geçiş ile birlikte kullanıcılar, konumlarına bağlı olarak daha fazla canlı yayın izleme şansı bulacak. Ayrıca bilgisayardan Twitter'a girenler artık keşif özelliğini de kullanabiliyor. 

Twitter'da dikkat çeken bir diğer yenilik ise karanlık tema oldu. Farklı hesaplar arasında geçiş yeni tasarımla daha kolay bir hale getirilirken, yeni arayüze kademeli olarak geçiş yapılacak. Diğer bir deyişle kullanıcıların hepsi bugün yeni arayüzü görmeyecek, kısa süre içinde kendi hesaplarında bu değişikliği fark edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum